HP Deskjet 2000 Printer Series (J210) - Generel fejlfinding

Generel fejlfinding
Hewlett-Packard tilbyder forskellige supportmuligheder, som hjælper dig med at benytte printeren og løse eventuelle problemer.
Du finder svar på mange specifikke spørgsmål og problemer følgende steder:
  • HP's supportwebsted:Du finder de nyeste produktoplysninger samt support- og fejlfindingsoplysninger for dit produkt her. Klik på Kontakt HP for at se de forskellige supportmuligheder med assistance.
    Vælg land/område, hvis du bliver bedt om det. Vælg support- og fejlfindingsmuligheden, og skriv produktnavnet og -nummeret i det relevante felt.
  • HP supportfora: Få kontakt til andre HP-brugere, og få tips og svar på spørgsmål vedrørende dit produkt.
  bemærk:
Supportmuligheder og tilgængelighed varierer efter produkt, land/område og sprog.
HP supportfora findes ikke på alle sprog.