HP Deskjet 2000 Printer Series (J210) - Fjernelse af papirstop

Er det første gang, du er stødt på dette problem, eller er det sket før? Klik på det link nedenfor, der passer til dit svar.
Sådan afhjælper du et papirstop
Prøv følgende løsninger for at løse problemet. Løsninger er vist i rækkefølge med den mest sandsynlige løsning først. Gennemgå løsningerne i rækkefølge, indtil problemet er løst, hvis den første løsning ikke løser problemet.
  bemærk:
Hvis ikke du har prøvet at fjerne det fastkørte papir, skal du gå tilbage til den elektroniske hjælp og prøve den løsning først.
Løsning 1: Kontroller at rensedækslet sidder rigtigt.
  1. Skub forsigtigt dækslet ind mod printeren, indtil begge låse går på plads.
    Figur : Billede - Luk rensedækslet
  2. Prøv at bruge printeren igen.
Løsning 2: Kontroller, at papiret ligger korrekt i papirbakken.
  1. Vælg en papirstørrelse for at fortsætte.
    Ilæg papir i fuld størrelse
    1. Hæv papirbakken
      Figur : Hæv papirbakken
      Sænk udskriftsbakken, og træk bakkeforlængeren ud.
      Figur : Sænk udskriftsbakken
      Skub papirbreddestyret til venstre.
      Figur : Skub papirbreddestyret til venstre
      Ilæg papir:
      • Læg papirstakken i papirbakken med den korte side fremad og udskriftssiden opad.
        Figur : Ilæg en stak papir
      • Skub papirstakken ind, indtil den ikke kan komme længere.
      • Skub papirbreddestyret til højre, indtil det stopper op ad papiret.
        Figur : Skub papirbreddestyret til højre
    Ilæg små medier
    1. Hæv papirbakken
      Figur : Hæv papirbakken
      Sænk udskriftsbakken, og træk bakkeforlængeren ud.
      Figur : Sænk udskriftsbakken
      Skub papirbreddestyret til venstre.
      Figur : Skub papirbreddestyret til venstre
      Fjern alt papir fra hovedbakken.
      Ilæg papir:
      • Læg stakken med papir i med den korte side nedad og udskriftssiden opad.
      • Skub papirstakken ind, indtil den ikke kan komme længere.
          bemærk:
        Hvis det anvendte fotopapir har perforerede faner, skal du lægge fotopapiret i, således at fanerne er på toppen.
      • Skub papirbreddestyret til højre, indtil det stopper op ad papiret.
        Figur : Skub papirbreddestyret til højre
    Ilægning af konvolutter
    1. Hæv papirbakken
      Figur : Hæv papirbakken
      Sænk udskriftsbakken, og træk bakkeforlængeren ud.
      Figur : Sænk udskriftsbakken
      Skub papirbreddestyret til venstre.
      Figur : Skub papirbreddestyret til venstre
      Fjern alt papir fra hovedbakken.
      Ilægning af konvolutter:
      • Læg en eller flere konvolutter helt ud til højre i papirbakken. Den side, der skal udskrives på, skal vende opad. Flappen skal vende mod venstre og nedad.
      • Skub konvolutstakken ned, indtil den ikke kan komme længere.
      • Skub papirbreddestyret til højre op ad stakken med konvolutter, indtil det ikke kan komme længere.
        Figur : Ilægning af konvolutter
  2. Prøv at bruge printeren igen.
Løsning 3: Kontakt HP Support
  1. Hvis ingen af disse løsninger har hjulpet, kan HP tilbyde forskellige supportmuligheder med assistance.
    Hav venligst følgende oplysninger klar:
    • Produktnavn (HP Deskjet 2000 J210 series)
    • Modelnummer (sidder inden under patrondækslet)
      Figur : Billede - Modelnummerets placering
    • Printerens serienummer (en kode på 10 tegn)
      Serienummeret findes på en etiket bag på eller i bunden af printeren. Serienummeret er den 10-cifrede kode på etiketten. Det består af tal og bogstaver, men ikke streger.
  2. Følg linket nedenfor for at få vist supportsiden til din printer.
    Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge land/område og derefter klikke på Kontakt HP for at få oplysninger om, hvordan du kontakter teknisk support.
  3. Besøg HP-supportfora, og få kontakt til andre HP-brugere, og få tips og svar på spørgsmål vedrørende dit produkt. Følg linket nedenfor for at gå til foraerne. (HP-supportfora findes ikke på alle sprog).
Løsning af kronisk papirstop
Prøv løsningerne nedenfor, hvis du ofte oplever papirstop. Løsningerne er vist i rækkefølge med den mest sandsynlige løsning først. Gennemgå løsningerne i rækkefølge, indtil problemet er løst, hvis den første løsning ikke løser problemet.
Løsning 1: Tjek for generelle årsager til "Papirstop"
  1. Tjek, at du allerede har prøvet alle nedenstående løsninger. Hvis du har brug for flere oplysninger, kan du rulle op til toppen af siden og vælge Det er første gang papir har sat sig fast/det sker nu og da.
    • Fjern det fastsiddende papir. (Der er flere oplysninger i hjælpen til printeren).
    • Kontroller at rensedækslet sidder rigtigt.
    • Kontroller, at papiret ligger korrekt i papirbakken.
Løsning 2: Kontroller, om der er iturevet papir eller andet
  1. Fjern alt papir fra papirbakken.
  2. Sørg for, at udbakken er åben, og træk derefter patrondækslet ned for at åbne det.
  3. Brug en lommelygte til at tjekke, om der er papir eller fremmedlegemer inde i produktet, og fjern dem, hvis det er muligt.
  4. Følg disse trin, hvis ikke du kan nå papiret eller fremmedlegemerne:
    1. Tag stikket ud af stikkontakten, mens produktet stadig er tændt.
      Lad udbakken være nede og patrondækslet åbent, så du kan se, hvad der sker, når du igen tilslutter strøm.
      Vent 30 sekunder, og sæt derefter ledningen i igen.
      Læg mærke til frontadgangsområdet, mens printeren starter op. Papirføderullerne drejer rundt, og der frigøres måske små stykker papir, og om ikke andet kan du måske se, hvor der sidder papir.
      Tryk på Afbryderen, hvis printeren ikke starter automatisk.
        vigitig advarsel:
      Stik ikke hånden, værktøj eller andre genstande ind i printeren, mens den genstartes. Du kan i så fald komme til skade.
  5. Hvis du fik fjernet papiret, kan du lægge papir i papirbakken og prøve at udskrive igen.
Løsning 3: Tjek papirkvaliteten i papirbakken.
  1. Kontroller, at papiret ligger fladt i bakken.
  2. Tjek, at kanterne ikke er smudsige, i stykker eller krøller.
  3. Fjern papir med pletter eller beskadiget papir, og sæt bakken ind igen. Prøv derefter at udskrive igen.
  4. Følg disse retningslinjer for at undgå papirstop:
    • Juster papirbreddestyrene i inputbakken, så de altid er tæt på kanten af papiret. Kontroller, at papirbreddestyrene ikke bøjer papiret i inputbakken.
    • Fjern ofte papir, der er udskrevet, fra udskriftsbakken.
    • Skub ikke papiret for langt indad i inputbakken.
    • Læg ikke for meget papir i papirbakken. For meget papir kan føre til papirstop.
    • Undgå papir, der er for tyndt eller for tykt, papir med en glat struktur eller papir, der nemt kan strækkes. Disse typer papir indføres ikke korrekt og kan medføre papirstop.
    • Opbevar fotomedier i den oprindelige emballage eller i en plastikpose, der kan genlukkes, på en plan flade og på et køligt, tørt sted. Når du er klar til at udskrive, skal du kun tage det papir ud, du har tænkt dig at bruge med det samme. Når du er færdig med at udskrive, skal du lægge ubrugt papir tilbage i plastikposen.
    • Lad ikke ubrugt fotopapir ligge i papirbakken. Papiret kan begynde at krølle, hvilket kan resultere i en dårligere udskriftskvalitet. Krøllet papir kan også forårsage papirstop.
    • Læg ikke forskellige papirtyper og -størrelser i papirbakken; alt papir i papirbakken skal være af den samme størrelse og type.
    • Undgå konvolutter med hægter eller ruder. De kan sætte sig fast i rullerne og forårsage papirstop. Det er endvidere en god ide at stoppe flappen ind i konvolutterne, for at undgå at de sætter sig fast.
    • Hvis du udskriver etiketter, må etiketarkene ikke være mere end to år gamle. Etiketter på ældre ark kan gå af, når papiret trækkes gennem printeren, og efterfølgende medføre papirstop.
    • Brug papirtyper, der anbefales til printeren.
Løsning 4: Juster papirstakken
  1. Hav den rette mængde papir i bakken.
    Læg f.eks. mere papir i, hvis stakken er for lille. Tag noget af papiret ud, hvis den er for stor.
  2. Bank kanterne mod en plan overflade, så arkene ligger lige, og læg papiret i igen.
  3. Prøv at bruge printeren igen.
  4. Følg disse trin, hvis du stadig har problemer:
    1. Tag papirstakken ud og luft den, så den ikke er statisk.
      Vend papiret 180 grader, og slå kanterne mod en plan overflade for at justere arkene.
      Læg papiret i igen.
      Prøv at bruge printeren igen.
Løsning 5: Kontakt HP Support
  1. Hvis ingen af disse løsninger har hjulpet, kan HP tilbyde forskellige supportmuligheder med assistance.
    Hav venligst følgende oplysninger klar:
    • Produktnavn (HP Deskjet 2000 J210 series)
    • Modelnummer (sidder inden under patrondækslet)
      Figur : Billede - Modelnummerets placering
    • Printerens serienummer (en kode på 10 tegn)
      Serienummeret findes på en etiket bag på eller i bunden af printeren. Serienummeret er den 10-cifrede kode på etiketten. Det består af tal og bogstaver, men ikke streger.
  2. Følg linket nedenfor for at få vist supportsiden til din printer.
    Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge land/område og derefter klikke på Kontakt HP for at få oplysninger om, hvordan du kontakter teknisk support.
  3. Besøg HP-supportfora, og få kontakt til andre HP-brugere, og få tips og svar på spørgsmål vedrørende dit produkt. Følg linket nedenfor for at gå til foraerne. (HP-supportfora findes ikke på alle sprog).