HP Photosmart C4700 All-in-One printerserien - Kontrolpanelets display fryser fast med HP-logoet, når man opretter forbindelse til et trådløst netværk

Problem
Kontrolpanelets display viser HP-logoet, og produktet svarer ikke, når der oprettes forbindelse til et trådløst netværk.
Vigtigt: Opret forbindelse til produktet med et USB-kabel, før disse trin udføres. Hvis ikke du kan oprette forbindelse fra computeren til produktet, før du har udført disse trin, vil denne løsning ikke fungere.
Trin 1: Undersøg printerens serienummer
  1. Sluk for printeren.
  2. Fjern netledningen og USB-kablet.
  3. Undersøg serienummeret på UPS-stregkode i bunden af produktet.
    • Hvis serienummeret er CN017xxxxx eller tidligere, er dit produkt ikke omfattet. Du behøver ikke fortsætte fejlfindingen.
    • Hvis serienummeret er CN018xxxxx eller senere, skal du fortsætte til næste trin.
Trin 2: Download en firmwareopdatering
HP har udviklet en firmwareopdatering for at løse problemet. Følg disse trin for at downloade opdateringen Kritisk opdatering til forhindring og gendannelse af frontpanel med HP-logo, der ikke svarer.
  1. Højreklik på dette link, Kritisk opdatering til forhindring og gendannelse af frontpanel med HP-logo, der ikke svarer, og klik herefter på Åben i nyt vindue.
    Et nyt browservindue bliver åbnet.
  2. Læs vejledningen og klik herefter på Download
    Et nyt vindue bliver åbnet.
  3. Klik på Gem fil. Husk hvor du har gemt filen.
Trin 3: Installer firmwareopdateringen
Følg disse trin for at installere firmwareopdateringen.
  1. Tjek netledningen og USB-kablet
  2. Tryk på strømafbryderen () for at tænde for produktet, og vent på, at det starter op.
  3. Åben filenC4700_FWUpdate_3455_HPCOM_v1.exe, som du har downloadet.
  4. Klik på Kør.
    Softwareopdateringen kører.
  5. Følg anvisningerne om installation af firmwareopdateringen på skærmen.
      bemærk:
    Installationsprocessen kan tage op til fem minutter. Hvis ikke produktet svarer efter fem minutter, skal du fjerne netledningen bag på produktet, sætte ledningen i igen og herefter trykke på strømafbryderen.
  6. Forsøg at oprette forbindelse til det trådløse netværk igen.