• Oplysning
    Corona virus (COVID19) Indvirkning:

Vi oplever længere ventetid end forventet for at nå frem til en support agent. Venligst brug vores digitale løsninger f.eks. Vores virtuelle agent (på engelsk), Vores diagnoseværktøjer (på engelsk) eller din HP-konto for hurtigere service. Kunder med Instant ink kan finde hjælp på instantink.com.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP bærbar computer - Ekstra harddisk kan ikke bruges, da der ikke er tildelt noget drevbogstav

Dette dokument vedrører HP Pavilion dv7-4000 Entertainment bærbar computer serien.
En ekstra harddisk kan ikke anvendes, da der ikke er tildelt noget drevbogstav. Den ekstra harddisk genkendes ikke og drevbogstavet er ikke tildelt, derfor kan den ikke ses under Denne computer. Harddisken skal initialiseret ved hjælp af værktøjet Diskhåndtering.

Initialiser den ekstra harddisk

For at løse problement aktiveres den ekstra harddisk ved at udføre følgende trin.
  1. Klik på Start, og højreklik derefter på Computer.
  2. Vælg Administration fra menuen.
  3. Klik på Computeradministration og vælg herefter Diskhåndtering.
  4. Højreklik på den disk, der er grå og vælg Slet enhed.
  5. Højreklik på den Ny grundlæggende enhed.
  6. Der åbnes et pop op-vindue. Følg vejledningen på skærmen.
Den ekstra harddisk er nu aktiv og klar til brug.