• Oplysning

HP-pc'er - Løsning af diagnostiske fejl, som opstår under start

Hvis der opstår et systemproblem under opstarten, kan der forekomme mange forskellige fejlmeddelelser. Disse fejlmeddelelser giver dig og HP-serviceteknikere oplysninger om, hvad der kan være sket med computerens hardware eller software. Hvis fejlen omfatter en hardwarefejl, opretter systemet en garanti-id-kode, der validerer fejltilstandene over for kundesupportrepræsentanten.
bemærk:
Hvis fejlmeddelelsen viser 3F0-fejl eller Startenhed ikke fundet, skal du finde ud af, om din PC har Optane-hukommelse installeret og konfigureret korrekt. Se Stationære pc'er til forbrugere fra HP - Startenhed ikke fundet (3F0) eller automatiske reparationsfejl til stationære pc'er, Bærbare pc'er til forbrugere fra HP - Startenhed ikke fundet (3F0) eller automatiske reparationsfejl til bærbare pc'er. For mere information om Optane-hukommelse, se HP-pc'er - Installation og brug af Intel Optane.

Fejlfinding af startfejl på modeller med UEFI-diagnostik

Hvis en computer med Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) miljø ikke starter eller viser en fejlmeddelelse under startprocessen, skal du læse følgende fejlfindingsdokumenter.

Fejlfind andre startproblemer

Flere oplysninger om UEFI

Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) er firmware-kode fra en chip på bundkortet, som indeholder ekstrafunktioner udover Basic Input/Output System (BIOS). UEFI er en metode til at bearbejde din computer, før et operativsystem er indlæst. UEFI kan tilføje ekstra grafiske menuer og systemoplysninger til en computer og udføre grundlæggende diagnostik på både computer og tablet.
For mere information, se Om UEFI og menuen Start.