• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Deskjet 1050 J410 Series - Fejlfinding i forbindelse med udskrivningsproblemer

Fejlfinding i forbindelse med udskrivningsproblemer
Hvis du har problemer med at udskrive, eller udskrifterne ikke ser du, som du forventer, kan du klikke på det relevante link for at se nogle mulige løsninger.
Almindelige udskrivningsproblemer
Prøv følgende løsninger for at løse problemet. Løsninger er vist i rækkefølge med den mest sandsynlige løsning først. Gennemgå løsningerne i rækkefølge, indtil problemet er løst, hvis den første løsning ikke løser problemet.
Løsning 1: Genoptag udskrivning via printerens kontrolpanel
  1. Hvis afbryderindikatoren blinker, skal du trykke på Start kopi, Sort eller Start kopi, Farve for at genoptage udskrivningen.
  2. Prøv at bruge printeren igen.
Løsning 2: Ændring af udskriftsindstillinger for det aktuelle job
  1. Klik på Udskriv i menuen Filer i programmet.
  2. Kontroller, at produktet er den valgte printer.
  3. Klik på den knap, der åbner dialogboksen Egenskaber.
    Afhængigt af programmet kan denne knap hedde Egenskaber, Indstillinger, Indstil printer, Printer eller Præferencer.
  4. Klik på fanen Papir/kvalitet.
  5. Vælg Mere på rullelisten Medier i området Bakkevalg.
  6. Vælg den papirtype, der ligger i printeren, og klik på OK.
    F.eks. Almindeligt papir for kuverter eller Fotopapir for fotos. Du kan også angive billedkvaliteten.
  7. Hvis du skal udskrive en konvolut, et lille foto eller andre størrelser end Letter eller A4, skal du følge disse trin for at vælge papirstørrelsen:
    Klik på Avanceret.
    Vælg den relevante papirstørrelse på rullelisten Papirstørrelse i området Papir/output.
    Vælg den relevante papirstørrelse, og klik på OK.
    Hvis du f.eks. udskriver på en konvolut, skal du vælge en størrelse under Konvolutstørrelse. I forbindelse med fotos kan du vælge en standardfotostørrelse med ramme.
  8. Klik på OK, og klik derefter på OK igen.
  9. Prøv at bruge printeren igen.
Løsning 3: Indstilling af udskriftsindstillinger for kuverter
  1. Klik på Udskriv i menuen Filer i programmet.
  2. Kontroller, at produktet er den valgte printer.
  3. Klik på den knap, der åbner dialogboksen Egenskaber.
    Afhængigt af programmet kan denne knap hedde Egenskaber, Indstillinger, Indstil printer, Printer eller Præferencer.
  4. Klik på fanen Papir/kvalitet.
  5. Vælg Mere på rullelisten Medier i området Bakkevalg.
  6. Rul ned til kategorien Konvolutstørrelser, og vælg den ønskede konvolutstørrelse.
  7. Klik på OK, og klik derefter på OK igen.
  8. Prøv at bruge printeren igen.
Fejlfinding i forbindelse med blækpatronproblemer
Prøv følgende løsninger for at løse problemet. Løsninger er vist i rækkefølge med den mest sandsynlige løsning først. Gennemgå løsningerne i rækkefølge, indtil problemet er løst, hvis den første løsning ikke løser problemet.
Løsning 1: Tjek blækniveauerne, og udskift patroner der er tomme eller næsten tomme.
  1. Klik på skrivebordsikonet HP All-in-One for at åbne printersoftwaren.
      bemærk:
    Du kan også få adgang til printersoftwaren ved at klikke på Start > Programmer > HP > HP Deskjet 1050 J410 > HP Deskjet 1050 J410.
  2. Klik på ikonet Anslåede blækniveauer .
      bemærk:
    Hvis du har installeret en efterfyldt eller ændret blækpatron, eller hvis blækpatronen har været brugt i en anden printer, vil blækniveauindikatoren være unøjagtig, eller måske vises den slet ikke.
      bemærk:
    Advarsler og indikatorer vedrørende blækniveau er kun estimater. Når en indikator viser et lavt blækniveau, bør du sørge for at skaffe en ny patron, så du ikke risikerer pludselig ikke at kunne udskrive. Udskriftskvaliteten bliver typisk dårligere, efterhånden som patronerne løber tør.
  3. Udskift patronerne nu, hvis blækniveaugrafikken viser tomme eller næsten tomme patroner, og du ikke er tilfreds med udskrifternes kvalitet.
    Hvis der vises fulde patroner, behøver du ikke udskifte dem endnu. Fortsæt til næste løsning.
      bemærk:
    Tjek printerens kontrolpanel, hvis ikke du kan få adgang til printersoftwaren. Hvis en patronindikator er tændt, men ikke blinker, kan det betyde, at printeren er ved at løbe tør for blæk
Løsning 2: Tjek, om der mangler blækpatroner
  1. Hvis der på skærmbilledet Anslåede blækniveauer står et rødt X ud for en patron, eller hvis en patronindikator blinker, er patronen måske ikke installeret, og printeren udskriver så i blækbackup-tilstand. Sæt den angivne blækpatron i for at få en bedre kvalitet.
    Brug blækbackup-tilstand til at benytte printeren med kun én patron. Blækbackup-tilstand startes, når en patron tages ud af holderen. Hvis kun den sorte patron er installeret, udskrives der i gråtoner. Hvis kun farvepatronen er installeret, udskrives der i farver, men sort vil være mere grå end almindelig sort.
  2. Installer to blækpatroner i printeren for at afslutte blækbackup-tilstanden.
  3. Prøv at bruge printeren igen.
Løsning 3: Sæt blækpatronerne i igen.
  1. Kontroller strømmen.
  2. Lg papir i printeren.
  3. Tag patronen ud.
    Åbn dækslet til blækpatronerne.
    Vent, indtil patronholderen flyttes ind midt i printeren.
    Figur : Billede - Lft patrondkslet
    Tryk på patronen for at frigøre den, og tag den ud af holderen.
    Figur : Billede - Tryk p tappen p blkpatronen for at frigre den
  4. Kontroller, at forsendelsestapen er fjernet, hvis det er en ny patron.
    Der sidder en beskyttende plastiktape på nye blækpatroner. Hvis blækpatronens kontakter er dækket af plastiktape, kan printeren ikke registrere, at blækpatronen er installeret.
    Figur : Billede – Fjern plastiktapen fra den nye blækpatron
  5. Sæt blækpatronen i igen.
    Skub patronen ind i holderen, indtil den klikker på plads.
    Figur : Billede - Installer blækpatronerne
    Luk patrondækslet.
    Figur : Billede – Luk dækslet til blækpatronerne
  6. Juster patronerne
  7. Prøv at bruge printeren igen.
Løsning 4: Tjek, at patronerne kan bruges i printeren.
  1. Blækpatronerne kan måske ikke bruges i produktet. Sørg for at have de korrekte patroner til din printer. Yderligere oplysninger finder du i den dokumentation, der fulgte med printeren.
  2. Prøv at bruge printeren igen.
    HP anbefaler, at du bruger originale HP-blækpatroner. Ægte HP-blækpatroner er designet og testet til HP-printere, så du kan få perfekte resultater hver gang.