• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP bærbare pc'er - Fejlfinding af fejlmeddelelser på sort skærm, som kan opstå ved start eller boot

Der er mange grunde til, at en computer ikke starter eller booter i Windows operativsystem. Hvis din computer ikke starter eller booter, vil du se eller høre symptomer, som indikerer det overordnede problemområde. Hvis du ikke er sikker på, hvad problemet er, se Oversigt af fejlfinding af problemer, når en computer ikke starter eller booter korrekt (på engelsk).
Startsymptom: Computeren kan vise en fejlmeddelelse på en sort skærm under start eller boot
Brug dette dokument, hvis lysdioderne lyser, du kan høre lyden af en blæser eller en harddisk, der drejer rundt, men der vises en tekstmeddelelse, som angiver en fejl på en sort skærm, når trykkes på den bærbares tænd/sluk-knap.
Årsagen til dette problem kan være en fejl i den instruks, der sendes fra BIOS til en hardwarekomponent (f.eks. tastaturfejl) eller en inkompatibel enhedsdriver. Disse typer problemer kan som regel løses ved at slette fejlmeddelelsen og derefter installere opdateret firmware til en kritisk komponent.
GØR DETTE FØRST - Udfør en total nulstilling
Hvis en pc pludselig ikke kan boote korrekt, skal du udføre en total nulstilling som første procedure.
  1. Frakobl alle perifere enheder og fjern alle USB-enheder og mediekort. Det er computeren, der skal testes, ikke tilbehøret!
  2. Frakobl AC-adapteren, udtag batteriet og tryk og hold derefter nede på tænd/sluk-knappen i mindst 15 sekunder.
  3. Tilslut AC-adapteren igen (men tilslut ikke batteriet) Tryk på tænd/sluk-knappen Se efter lysende lysdioder nær tasterne caps lock og num lock og Lyt efter lydene fra et diskdrev og en blæser, der drejer rundt.
Handlinger, der skal udføres efter en total nulstilling
Søg på internettet efter specifik fejlmeddelelse