• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-PC'ere - Er Windowsversionen på min computer 32-bit eller 64-bit?

Dette dokument vedrører computere fra HP og Compaq med Windows 10, 8, 7, Vista eller XP.
Noget software og nogle drivere kan kun installeres på Windows af 32-bit typen. Noget virker kun i 64-bit Windows. Hvis du vil downloade software og drivere fra HP's websteder til download af software, skal du vælge en 32-bit eller 64-bit version af Windows.
Anvend et af afsnittene nedenfor, for at finde ud af, hvilken type Windows du har:
  bemærk:
Hvis en HP software downloadside ikke anfører 32-bit eller 64-bit, er systemet 32-bit.
Find 32-bit eller 64-bit systemtype og Windows-version i Windows 10
Afgør hvilken version af Windows 10 du bruger, og om det er 32-bit eller 64-bit.
  1. I Windows-søgelinjen skal du indtaste Om din PC.
  2. Klik på Om din PC på listen over resultater.
  3. Versionen og systemtypen vises på skærmbilledet Om.
    Figur : Windows 10-version og systemtype
    Skærmbilledet Om med version og systemtype fremhævet
Find 32-bit eller 64-bit systemtype i Windows 8
Gør følgende for at finde Windows-typen:
  1. Fra startskærmbilledet skal du skrive Stifinderfor at åbne amuletten Søg, og derefter vælge Stifinder blandt søgeresultaterne.
    Figur : Stifinder
    Søgefelt med Stifinder valgt
    Vinduet Computer åbnes.
  2. Vælg fanen Computer, og klik derefter på Egenskaber.
    Figur : Egenskaber
    Egenskaber
  3. Find "Systemtype" og læg mærke til, om dit operativsystem er 32-bit eller 64-bit.
    Figur : Systemtype viser 64-bit
    Systemtype viser 64-bit
Find 32-bit eller 64-bit systemtypen i Windows 7 og Vista
Gør følgende for at finde Windows-typen:
  1. Klik på Start og højreklik på Computer.
  2. Vælg Egenskaber.
  3. Find "Systemtype" og læg mærke til, om dit operativsystem er 32-bit eller 64-bit.
    Figur : Systemtype viser 64-bit
     Se vinduet med grundlæggende information med systemtypen fremhævet
Find 32-bit eller 64-bit systemtype i Windows XP
Gør følgende for at finde Windows-typen:
  1. Klik på Start og højreklik på Denne computer.
  2. Vælg Egenskaber.
  3. Fra fanen Generelt, se på versionsnavnet for Windows XP, som er anført under System. Hvis versionsnavnet indeholder teksten "x64 Edition", har computeren en 64-bit version af Windows XP. Hvis "x64 Edition" ikke er vist, har computeren en 32-bit version af Windows XP.
    Figur : Vinduet Systemegenskaber
    Vinduet Systemegenskaber med fanen Generelt valgt og Windows-udgaven fremhævet
Find 32-bit eller 64-bit systemtype, hvis computeren ikke starter
Hvis computeren ikke starter, kan du finde den 32-bit eller 64-bit systemtype, som computeren oprindeligt blev leveret med fra produktemballagen. Du kan også finde systemtypen på internettet i et dokument med produktspecifikation. For HP og Compaq PC'er, brug følgende trin til at finde supportspecifikationen på internettet:
Vis hvordan
  1. I feltet Søg øverst på denne side skal du indtaste computerens modelnummer, et mellemrum og ordet "specifikation".
    Hvis du f.eks. ejede en Touch 600-1055 computer, ville du indtaste: 600-1055 specifikation
  2. Klik på linket på siden med søgeresultater, som matcher produktspecifikationerne til din computermodel.
    Der åbnes et supportdokument med produktspecifikationerne.
  3. Rul ned til afsnittet om software for at finde versionen på operativsystemet og systemtypen.
    Type skal være anført med navn på operativsystemet, f.eks.: Windows Vista Home Premium (64-bit). Hvis 32-bit eller 64-bit ikke er anført ud for navnet på operativsystemet, er typen 32-bit.