Bærbare HP-computere - Windows 7-opgraderingsmuligheder til bærbare computere

Dette dokument vedrører bærbare HP-computere, der opgraderes fra Windows Vista eller Windows XP til Windows 7.
HP tilbød opgraderinger til Windows 7 for kvalificerede bærbare HP- og Compaq-computere købt mellem 26. juni 2009 og 31. januar 2010. Dette program udløb den 1. marts 2010.
Muligheder for opgradering til Windows 7
Afhængig af din bærbare HP-computers model og aktuelle operativsystem har du følgende opgraderingsmuligheder:
Scenarie
Bedste mulighed
Jeg har bestilt Windows 7 hos HP med opgraderingsudstyret før 1. marts 2010.
Når du har modtaget opgraderingsudstyret fra HP, finder du yderligere vejledning under Opgradering til Windows 7 ved hjælp af HP Upgrade Assistant.
Min bærbare computer er opført i tabellen over understøttede bærbare computere og har Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business eller Ultimate Edition installeret.
Din bærbare computer er kompatibel med enten en opgradering eller specialinstallation af Windows 7.
Hvis du allerede har modtaget opgraderingsudstyret fra HP, finder du yderligere vejledning under Opgradering til Windows 7 ved hjælp af HP Upgrade Assistant. Dette program udløb den 1. marts 2010.
Hvis din bærbare computer ikke er berettiget til opgraderingsprogrammet, skal du købe en opgradering eller en fuld detailhandelsversion af Windows 7 hos Microsoft eller en anden detailhandler. Se Opgradering til Windows 7 for installationsvejledning.
Min bærbare Vista-computer er anført i tabellen over understøttede bærbare computere, men den har ikke Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business eller Ultimate Edition installeret.
Din bærbare pc opfylder ikke minimumskravene til opgradering til Windows 7, men den opfylder kravene til en specialinstallation. Se Opgradering til Windows 7 for installationsvejledning.
Min bærbare computer er anført i tabellen over understøttede bærbare computere, men har ændret operativsystem fra Vista til et andet operativsystem.
Hvis din bærbare computer oprindeligt blev konfigureret med Windows Vista Home Premium, Business eller Ultimate Edition, anbefaler HP, at du gendanner det oprindelige operativsystem, før den bærbare computer opgraderes til Windows 7.
Vejledning til gendannelse kan ses under Anvendelse af HP Backup og Recovery Manager. Se derefter Opgradering til Windows 7 for installationsvejledning.
Min bærbare computer er ikke anført i tabellen over understøttede bærbare computere, og den har Windows Vista Home Premium, Business eller Ultimate Edition installeret.
HP anbefaler ikke, at den bærbare computers operativsystem ændres til Windows 7. HP har ikke planer om at frigive Windows 7-drivere eller -software til bærbare modeller, som ikke er anført i tabellen.
Men din bærbare computer opfylder måske mindstekravene til system for opgradering til Windows 7. Se Opgradering til Windows 7 for installationsvejledning.
Tips om at finde software og drivere til den bærbare computer findes under Find software og drivere efter ændring af operativsystem til Windows 7.
Min bærbare pc er ikke anført i tabellen over understøttede bærbare computere og har ikke Windows Vista Home Premium, Business eller Ultimate Edition installeret.
HP anbefaler ikke, at den bærbare computers operativsystem ændres til Windows 7. HP har ikke planer om at frigive Windows 7-drivere eller -software til bærbare modeller, som ikke er anført i tabellen.
Din bærbare pc opfylder heller ikke mindstekravene til opgradering til Windows 7, men opfylder muligvis kravene til en specialinstallation. Se Opgradering til Windows 7 for installationsvejledning.
Tips om at finde software og drivere til den bærbare computer findes under Find software og drivere efter ændring af operativsystem til Windows 7.
HP's serier af bærbare computere, der er understøttet med Windows 7
Følgende serier af bærbare HP-computere understøttes med Windows 7. HP har testet og udviklet software og drivere til at understøtte Windows 7 til disse serier. Du kan få de seneste drivere, når de er tilgængelige, ved hyppigt at vende tilbage til siden Drivere og downloads for din model.
  bemærk:
Bærbare computere, som ikke er anført i tabellen, vil ikke blive understøttet af HP med Windows 7. HP har ikke planer om at frigive drivere eller software til Windows 7 til modeller af bærbare computere, som ikke er anført i nedenstående tabel.
Ikke alle de understøttede modeller, som er anført i tabellen, er kvalificerede til den gratis opgradering til Windows 7 fra HP. Dette program udløb den 1. marts 2010, og HP modtager ikke længere bestillinger på den gratis opgradering.
Bærbare HP- og Compaq-computere til forbrugere
Bærbare HP-computere til erhverv
HP Pavilion dv2-XXX
HP TouchSmart tx2-XXX
Compaq Presario CQ35-XXX
HP Compaq 2510p bærbar pc
HP Compaq 6910p bærbar pc
HP Pavilion dv3-XXX
HP HDX 16-XXX
Compaq Presario CQ40-XXX
Den bærbare computer HP Compaq 2710p
Den bærbare computer HP Compaq 8510p
HP Pavilion dv4-XXX
HP HDX 18-XXX
Compaq Presario CQ45-XXX
Den bærbare computer HP Compaq 6510b
HP Compaq 8510w Mobile Workstation
HP Pavilion dv5-XXX
HP G50-XXX
Compaq Presario CQ50-XXX
Den bærbare computer HP Compaq 6520s
Den bærbare computer HP Compaq 8710p
HP Pavilion dv6-XXX
HP G60-XXX
Compaq Presario CQ60-XXX
Den bærbare computer HP Compaq 6530b
HP Compaq 8710w Mobile Workstation
HP Pavilion dv7-XXX
HP G61-XXX
Compaq Presario CQ61-XXX
Den bærbare computer HP Compaq 6535b
Den bærbare computer HP EliteBook 2530p
HP Pavilion dv3500
HP G70-XXX
Compaq Presario CQ70-XXX
Den bærbare computer HP Compaq 6710b
Den bærbare computer HP EliteBook 2730p
HP G71-XXX
Compaq Presario CQ71-XXX
Den bærbare computer HP Compaq 6720b
Den bærbare computer HP EliteBook 6930p
Den bærbare computer HP Compaq 6730b
Den bærbare computer HP EliteBook 8530p
Den bærbare computer HP Compaq 6730b
HP EliteBook 8530w Mobile Workstation
Den bærbare computer HP Compaq 6735b
HP EliteBook 8730w Mobile Workstation
  bemærk:
De modeller fra HP Pavilion-serien, som vises i tabellen med en bindestreg efter dv-nummeret (f.eks. Pavilion dv5-1001), er anderledes end Pavilion dv-serien med et firecifret nummer og ingen bindestreg (f.eks. Pavilion dv5001). Et konkret eksempel: Den bærbare computer HP Pavilion dv5-1001au til underholdningsformål kan opgraderes til Windows 7, og drivere er tilgængelige. Men den bærbare computer HP Pavilion dv5001au er understøttet med Windows Vista, og der er ikke drivere tilgængelig til en ikke-understøttet opgradering til Windows 7.
Vigtige oplysninger om installation af Windows 7
Der er to metoder til at installere Windows 7 på en computer:
  • Opgradering – installerer Windows 7 oven på en eksisterende Windows Vista-installation. De fleste eller alle eksisterende softwareprogrammer, drivere og personlige filer er tilgængelige efter opgradering. Du kan kun udføre en opgradering, hvis computeren har Windows Vista Home Premium, Business eller Ultimate Edition med Service Pack 1 eller 2.
  • Specialinstallation – sletter alle filer på harddiskpartitionen, før Windows 7 installeres. Enhver computer, som opfylder mindstekravene til hardware, kan bruge specialinstallation til at installere Windows 7 med. Dine softwareprogrammer, drivere og filer er ikke længere tilgængelige efter en specialinstallation. Sørg for at sikkerhedskopiere vigtige filer, før du udfører en specialinstallation!
Software- og driver-støtte til bærbare HP-computere
HP tester og godkender i øjeblikket software og drivere til at understøtte operativsystemet Microsoft Windows 7 til de serier, der er anført i følgende tabel. For visse modeller og/eller drivere er denne kvalitetssikringsproces måske ikke færdig, før Windows 7 frigives af Microsoft 22. oktober 2009.
Når en driver eller software er godkendt til frigivelse, tilføjer HP den version, der kan downloades, til siden Drivere og downloads for din specifikke model. Du kan få de seneste drivere, når de er tilgængelige, ved hyppigt at vende tilbage til siden Drivere og downloads for din model.
Mindstekrav til systemet
Computerens hardware skal opfylde følgende mindstekrav til systemet, før du kan installere Windows 7.
Mindstekrav til hardware
  • 32-bit- (x86) eller 64-bit-processor (x64) på 1 gigahertz (GHz) eller hurtigere
  • 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit)/2 GB RAM (64-bit)
  • 16 GB tilgængelig harddiskplads (32-bit) eller 20 GB (64-bit)
  • DirextX 9-grafikenhed med WDDM 1.0 eller højere driver
Yderligere oplysninger findes under Windows 7 systemkrav.
Krav til operativsystem
Installation af Windows 7 ved hjælp af specialinstallation kræver ikke, at der er et operativsystem på harddisken. En specialinstallation fjerner alle filer fra harddiskpartitionen og installerer Windows 7. Hvis der i øjeblikket er Windows XP, Windows Vista Home Edition, Windows Vista Starter Edition, en tidlig version af Windows 7 (beta eller RC) eller et andet operativsystem på computeren, kan du bruge specialinstallation til at installere Windows 7 med.
Opgradering til Windows 7 kræver Windows Vista Home Basic, Home Premium, Business eller Ultimate med Service Pack 1 eller 2 på harddisken, og opgraderingsdisken med Windows 7 skal være på samme sprog, som anvendes af Vista.
Vista-udgave på computeren
Opgraderer til en af disse udgaver af Windows 7
Home Basic
Home Basic, Home Premium eller Ultimate
Home Premium
Home Premium eller Ultimate
Enterprise
Enterprise
Business
Professional, Enterprise eller Ultimate
Ultimate
Ultimate