HP-printere - Installation og konfiguration af en alternativ driver i Windows Vista

Indledning
En alternativ kompatibel printdriverløsning til dit HP-produkt er inkluderet i Windows Vista operativsystemet og findes allerede på din computer. Der er ingen grund til at downloade noget.
Brug dette dokument til at identificere den printdriver, der er kompatibel med dit HP-produkt, og til at installere og konfigurere den på computeren. Printdriveren gør det muligt at benytte basisfunktionerne til produktet.
Der findes ikke en printdriverløsning til Windows Vista med alle funktioner.
Installation og konfiguration af en kompatibel driver
Følg trinene nedenfor for at installere og konfigurere den printdriver, der er kompatibel med HP-produktet.
Trin 1: Find frem til den relevante kompatible driver
Brug nedenstående liste til at finde den printdriver, der er kompatibel med HP-produktet.
Produkt
Alternativ driver
Deskjet 3320, 3325, 3420 og 3520
Deskjet 3600
Photosmart 7600 serien
Deskjet 5600
Deskjet 5850
Deskjet 5600
Photosmart 130 og 230
Photosmart 330
Photosmart 145 og 245
Photosmart 330
Photosmart 7350 og 7550
Deskjet 5550
Deskjet 6122 og 6127
Deskjet 990c
Deskjet 3816 og 3820
Deskjet 970cse
Deskjet 656
Deskjet 660c
Trin 2: Installer driveren
Installer den kompatible printdriver på computeren.
  1. Sørg for at USB-kablet ikke er tilsluttet HP-produktet.
  2. På værktøjslinjen i Windows skal du klikke på Windows-ikonet (), taste styring af printere i feltet Start søgning, og derefter trykke på Enter. Vinduet 'Printere' vises.
  3. Klik på Tilføj en printer, og klik derefter på Tilføj en lokal printer.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet Brug en eksisterende port.
  5. I rullelisten Brug en eksisterende port skal du vælge LPT1: (Printerport), og derefter klikke på Næste.
  6. Under Producent i dialogboksen Installer printerdriveren skal du vælge HP.
  7. Under Printere skal du vælge den relevante alternative printdriver til HP-produktet og derefter klikke på Næste.
  8. I tekstboksen Printernavn skal du taste HP-produktets navn og derefter klikke på Næste. Printdriveren går i gang med at blive installeret.
      bemærk:
    Navnet på den alternative printdriver vises som standard navnet. Navnet kan om ønsket ændres til navnet på HP-produktet.
  9. Efter at der vises en meddelelse på computeren om at tilføjelsen af produktet blev gennemført, skal du forbinde USB-kablet med produktet og computeren.
  10. På skærmbilledet Fundet ny hardware skal du klikke på Annuller.
      bemærk:
    Hvis der vises flere pop op-vinduer, skal du klikke på Annuller på hvert vindue.
Trin 3: Konfigurer driveren
Konfigurer den installerede printdriver.
  1. I printervinduet højreklikker du på HP-produktets navn og klikker derefter på Egenskaber. Dialogboksen Egenskaber åbnes.
  2. Klik på fanen Porte.
  3. Porten skal ændres fra LPT1 til USB eller DOT4, som anført i følgende tabel.
      bemærk:
    Hvis der er mere end en USB/DOT4-port tilgængelig, skal du vælge den USB/DOT4-port med det højeste portnummer, da denne port som regel tildeles den sidst tilsluttede og registrerede USB-printenhed. For at se det fulde portnavn kan du justere portrækkens bredde i dialogboksen 'Egenskaber' ved at placere cursoren over den lodrette linje mellem 'Port' og 'Beskrivelse', klikke på og holde museknappen nede og derefter flytte musen til højre, indtil portnavnet er synligt.
    Produkt
    USB-port
    DOT 4-port
    Deskjet 3320, 3325, 3420 og 3520
    Ja
    Nej
    Photosmart 7660
    Ja
    Nej
    Deskjet 5850
    Ja
    Nej
    Photosmart 130 og 230
    Nej
    Ja
    Photosmart 145 og 245
    Ja
    Nej
    Photosmart 7350 og 7550
    Nej
    Ja
    Deskjet 6122 og 6127
    Ja
    Nej
    Deskjet 3816 og 3820
    Ja
    Nej
    Deskjet 656
    Ja
    Nej
  4. Klik på Anvend.
Trin 4: Udskrivning af en testside
  1. I dialogboksen Egenskaber skal du klikke på fanen Generelt.
  2. Klik på Udskriv testside.