HP-printere - Installation og brug af Windows' indbyggede printdriver

Dette dokument gælder for HP-printere, som ikke har en HP-fuldfunktionsdriver til Windows 10, Windows 8, Windows 7 eller Windows Vista.
Hvis en fuldfunktionsdriver fra HP ikke er tilgængelig for din printer, skal du installere den indbyggede printerdriver. En fuldfunktionsdriver til en eller flere Windows-versioner er ikke tilgængelig til din printer, hverken fra den cd, der fulgte med printeren, eller fra HP's websted.
  bemærk:
Hvor er downloadknappen? HP-printerdriveren er indbygget i operativsystemet Windows, eller den er installeret via funktionen Windows Update på din computer. Du behøver ikke at downloade fra et websted for at udskrive, scanne eller sende fax.
Se Ofte stillede spørgsmål i dette dokument for at få yderligere oplysninger, herunder hvordan du scanner med denne driver.
Video af installation af en indbygget printerdriver i Windows 10
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du afspille videoen på YouTube.
Trin 1: Indstil Windows Update til automatisk at downloade driversoftware
Åbn indstillinger for Installation af enhed, og bekræft, at computeren er indstillet til automatisk at downloade driversoftware.
  1. Søg efter Ændring af installation af enheden i Windows, og klik på kontrolpanelindstillingen Ændring af indstillinger for installation af enhed i listen over resultater.
    Vinduet Indstillinger for installation af enhed vises.
  2. VælgJa, klik derefter på Gem ændringer.
    Figur : Eksempel på valg af Ja
    Eksempel på valg af Ja
Trin 2: Slut printeren til computeren
Slut printeren til computeren med et USB-kabel eller via dit lokale netværk, så Windows kan registrere din printer under installation af printerdriveren.
Trin 3: Installér printerdriveren med guiden Tilføj printer
Vælg din forbindelsestype for printeren, og brug Windows-guiden Tilføj en printer for at installere den indbyggede printerdriver.
Ofte stillede spørgsmål
Se de ofte stillede spørgsmål for at fejlfinde og lære, hvordan du bruger din printer med den indbyggede driver.