HP All-in-One stationære pc'er - Hvordan finder jeg model-, serie- eller produktnummeret

Dette dokument forklarer, hvordan man finder model- og produktnummeret på stationære HP All-in-One-pc'er.
HP angiver et modelnavn på forsiden af HP All-in-One-computere, men dette navn eller nummer er sandsynligvis ikke tilstrækkeligt til at få ordentlig support til din computer. Disse navne eller numre repræsenterer ofte en lang række computere, som ligner hinanden, men har forskellige funktioner og dele. Eksempelvis har HP produceret en lang række HP Pavilion 23-modeller med forskellige konfigurationer, f.eks. modellerne HP Pavilion 23-h070 og HP Pavilion 23-g040xt.
Dette dokument beskriver, hvordan du finder modelnummeret (også kaldet produktnavnet) for din stationære HP All-in-One-pc. Du kan bruge modelnummeret eller produktnummeret til at downloade drivere, finde nyttige dokumenter og få onlinesupport.
bemærk:
Om nødvendigt kan du også bruge dette dokument til at finde serienummeret, som altid findes i nærheden af produktnummeret.
bemærk:
For oplysninger om modelnummer eller produktnummer på HP ENVY Curved All-in-One-pc'er, skal du se HP ENVY Curved All-in-One-pc'er - Sådan finder du modelnummer og serienummer.
Brug en af følgende muligheder til at finde dit model- eller produktnummer, serienummer og andre vigtige oplysninger om din computer.