• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Bærbare pc'er fra HP - Udførelse af en HP Systemgendannelse (Windows Vista)

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP og Compaq, der er blevet leveret med Windows Vista. Det er IKKE til stationære computere fra HP.
Dette dokument forklarer, hvordan computerens oprindelige leveringstilstand fra fabrikken gendannes. Dette dokument er inddelt i afsnit, der er baseret på forskellige måder at foretage en systemgendannelse. Brug det afsnit, der bedst svarer til dine behov. Læse ALLE advarselsmeddelelser, før du forsøger at gennemføre en systemgendannelse!
  bemærk:
Det er vigtigt, at du sikkerhedskopierer vigtige filer, før du gendanner computeren. Denne HP-gendannelsesproces indeholder også en backup-funktion, som du kan bruge til at sikkerhedskopiere dine vigtige data.
Hvis computeren oprindeligt blev leveret med Windows XP og er blevet opgraderet til Vista, skal du se under Recover Windows XP Operating System Using HP Recovery (2006 or Later).
En systemgendannelse sletter og omformaterer harddisken fuldstændigt - det omfatter, at alle datafiler, som du har oprettet og lagret på harddisken, bliver slettet. Systemgendannelse geninstallerer operativsystemet, programmer og drivere. Software, der ikke var installeret på computeren fra fabrikken, skal geninstalleres. Vær klar til at geninstallere software, der ikke oprindeligt fulgte med computeren. Når gendannelsen er fuldført, skal du konfigurere en internetforbindelse, installere antivirussoftware og hente alle kritiske Windows-opdateringer, opdateringer af virusdefinitioner og anti-spywareopdateringer.
  advarsel:
Hvis computeren blev opgraderet til Windows Vista fra Windows XP, gendanner en systemgendannelse Vista til XP. Windows Vista skal geninstalleres efter en systemgendannelse.
  bemærk:
Computere fra HP, der leveres med Microsoft Windows Vista, leveres ikke med gendannelses-cd'er. De anvender i stedet en partition på harddisken til at lagre gendannelsesoplysningerne. Brug af en skjult partition giver en praktisk fremgangsmåde, der eliminerer brug af gendannelsesdiske, der kan blive væk eller blive ridset. Gendannelsesdiske til Windows Vista kan oprettes ved hjælp af Recovery Manager.