Bærbare pc'er fra HP - Opdatering af BIOS (Basic Input Output System)

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP og Compaq.
Download og installer opdateringer til computerens BIOS. Denne proces kaldes også at "flashe BIOS".
Opdatering af BIOS bør kun udføres, når:
  • En tilgængelig BIOS-opdatering løser et specifikt problem eller forbedrer computerens ydeevne.
  • Den aktuelle BIOS ikke understøtter en hardwarekomponent eller en Windows-opgradering.
  • HP Support anbefaler at installere en bestemt BIOS-opdatering.
For computere til erhvervsbrug er det måske din virksomheds it-afdeling eller lokale it-tjeneste, som administrerer BIOS-indstillingerne. Bekræft dette, hvis du ikke kan få adgang til BIOS-indstillingerne eller installere opdateringer.
  advarsel:
Installer kun BIOS-opdateringer fra HP. En forkert installation af BIOS kan forhindre computeren i at starte eller blive gendannet. Hvis din computer administreres af en it-tjeneste, skal du kontakte dem for anvisninger til den korrekte opdateringsproces.