• Oplysning

• Feedback

Bærbare pc'er til forbrugere fra HP - Opdatering af BIOS (Basic Input Output System)

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP og Compaq.
Download og installer opdateringer til computerens BIOS. Denne proces kaldes også at "flashe BIOS".
  advarsel:
Installer kun BIOS-opdateringer fra HP. En forkert installation af BIOS kan forhindre computeren i at starte eller blive gendannet. Hvis din computer administreres af en it-tjeneste, skal du kontakte dem for anvisninger til den korrekte opdateringsproces.
Det anbefales at opdatere BIOS som en del af computerens standardvedligeholdelse. Det kan også hjælpe med at løse følgende problemer:
  • En tilgængelig BIOS-opdatering løser et specifikt problem eller forbedrer computerens ydeevne.
  • Den aktuelle BIOS ikke understøtter en hardwarekomponent eller en Windows-opgradering.
  • HP Support anbefaler at installere en bestemt BIOS-opdatering.
For computere til erhvervsbrug, såsom ProBook-, EliteBook-, og ZBook-modeller, er det måske din virksomheds it-afdeling eller lokale it-tjeneste, som administrerer BIOS-indstillingerne. Bekræft, at den opdaterede BIOS-version er kompatibel med virksomhedens implementeringsmiljø.