Bærbare computere fra HP - Hvordan finder jeg model- eller produktnummeret?

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP.
Find din bærbare computers modelnavn, produktnummer og serienummer for at identificere din specifikke computer og få service og support.
  • Produkt- eller modelnavn: Navnet, der kan ses på skærmens ramme eller tæt ved tastaturet, identificerer modellen på den bærbare computer i den serie, produktet tilhører. Der kan være hundreder af forskellige produktkonfigurationer inden for forskellige serier. Navnet er typisk for langt til at få adgang til ressourcer fra HP-kundesupport til din specifikke bærbare computer.
  • Produkt- eller modelnummer: Identificerer version, komponenter og funktioner, der er konfigureret på din specifikke bærbare model i en produktserie. Brug dette nummer til at downloade de rigtige drivere, finde supportdokumenter, eller hvis du er i kontakt med en medarbejder fra HP's kundesupport.
  • Serienummer: Det unikke identifikationsnummer, der er tildelt alle HP-produkter. Nummeret kræves typisk for at udføre service på den bærbare computer, finde frem til garantistatus, eller hvis du er i kontakt med en medarbejder fra HP's kundesupport.
Brug en af følgende metoder til at finde produkt- og serienummeret. Hvis du ikke kan tænde for computeren, eller hvis Windows ikke starter, skal du i stedet bruge produktidentifikationsmærkatet.

Videooversigt