• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

Bærbare computere fra HP - Hvordan finder jeg model- eller produktnummeret?

Dette dokument beskriver, hvordan du finder model- og produktnummeret på bærbare pc'er fra HP.
HP angiver en form for modelnavn i nærheden af tastaturet eller skærmen på den bærbare pc, men dette navn eller nummer er muligvis ikke tilstrækkeligt til at få ordentlig support til din computer. Disse navne eller numre repræsenterer ofte en lang række bærbare pc'er, som ligner hinanden, men har forskellige funktioner og dele. Eksempelvis har HP produceret over hundrede typer bærbare G62-modeller i forskellige konfigurationer, f.eks. modellerne G62-340-os og G62-465DX.
Dette dokument beskriver, hvordan du kan finde et produktnummer, der bedre repræsenterer din type bærbare pc fra HP. Du kan bruge produktnummeret (også kaldet modelnummer) til at downloade drivere, finde nyttige dokumenter eller få onlinesupport.
  bemærk:
Om nødvendigt kan du også bruge dette dokument til at finde serienummeret, som altid findes i nærheden af produktnummeret.
Brug en af følgende muligheder til at finde dit model- eller produktnummer, serienummer og andre vigtige oplysninger om din computer.