Bærbare pc'er fra HP - Hvordan finder jeg produktnavnet eller -nummeret?

Dette dokument vedrører bærbare computere fra HP.
Produktnavnet og -nummeret kan hjælpe dig med at finde relevant service og support.
  • Produktnavn (modelnummer): Identificer din bærbare computer i en serie, som dit produkt hører til. F.eks. HP Spectre Folio - 13-ak0001na. Du skal muligvis bruge mere specifikke oplysninger for at få support til dit produkt.
  • Produktnummer (SKU, varenummer): Brug dette nummer for at downloade de rigtige drivere eller finde supportdokumenter. F.eks. 5ES85EA eller 5ES85EA#ABA.
  • Serienummer: Identificerer dit specifikke HP-produkt. Du skal bruge dette nummer for at kunne få service til din bærbare computer, finde garantistatus eller kontakte HP's kundesupport. Hvis du vil se, hvordan du finder serienummeret, skal du gå til HP-pc'er og -printere – Sådan finder du dit serienummer.
Brug en af følgende metoder til at finde produktnavnet og modelnummeret. Hvis du ikke kan tænde for computeren, eller hvis Windows ikke starter, skal du bruge metoden til at se på produktet.