• Oplysning

HP Fax opsætnings vejledning

Velkommen til HP Fax opsætnings vejledningen! De følgende sider vil hjælpe dig med at indstille funktionerne i dit HP produkt, samt øvrige enheder forbundet til din telefon-linie (såsom en telefon, telefon-svarer osv.). Denne vejledning gælder for Danmark.
For at begynde opsætningen af din fax, vælg venligst typen af din telefon-linie fra listen nedenfor og følg instruktionerne på de følgende sider. Hvis du ikke er sikker på, hvilken type telefon-linie du har, så læs venligst beskrivelserne som står ud for hver type telefon-linie.
  • Analog: Den analoge linie er mest almindelig.
  • ADSL: ADSL-linien er den mest almindelige telefonlinie, der bruges til serviceydelser af høj hastighed såsom bredbåndsadgang til internettet.
  • ISDN: ISDN-linien er en digital telefonlinie, for serviceydelser af høj hastighed såsom bredbåndsadgang til internettet.
  • PBX: PBX er et telefonstik, der bruges til at tilslutte flere telefoner til færre telefonlinier.