HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Problemer med netværksforbindelsen

1. Enheden understøtter forskellige netværksprotokoller (TCP/IP, IPX/SPX, Novell/NetWare, AppleTalk og DCL/LLC). Kontroller, at den korrekte protokol er aktiveret på netværket.
  2. Udskriv konfigurationssiderne. Kontroller følgende elementer for protokollen på HP Jetdirect-siden:
    • Under HP Jetdirect-konfiguration er status "I/O-kort Klar".
    • Status er "Klar".
    • Der er angivet en netværksadresse.
    • Konfigurationsmetoden (Konfigureret af:) er angivet korrekt.
Kontrol af kommunikationen på netværket
Hvis HP Jetdirect-konfigurationssiden viser en netværksadresse for enheden, skal du bruge nedenstående fremgangsmåde for at bekræfte, at enheden kommunikerer med andre enheder på netværket.
  1. Åbn en kommandoprompt:
    1. Windows: Klik på Start, klik på Kør, og skriv derefter cmd. Der åbnes en Windows-kommandoprompt:
    2. Macintosh: Klik på Programmer, klik på Hjælpeprogrammer, og åbn derefter programmet Terminal. Terminalvinduet åbnes.
  2. Skriv ping efterfulgt af netværksadressen. Skriv f.eks. ping XXX.XXX.XXX.XXX, hvor "XXX.XXX.XXX.XXX" er den IPV4-netværksadresse, der er vist på HP Jetdirect-konfigurationssiden. Hvis enheden kommunikerer via netværket, er svaret en liste over svar fra enheden.
      bemærk:
    Hvis du bruger en Macintosh-computer, skal du afbryde ping-handlingen, inden du fortsætter. Tryk på og hold ctrl nede, og tryk derefter på z.
  3. Kontroller, at netværksadressen ikke er en kopi af en anden adresse på netværket.
    1. Skriv arp -a ved prompten.
    2. Find netværksadressen på listen, og sammenlign dens fysiske adresse med den hardwareadresse, der er angivet på HP Jetdirect-konfigurationssiden i afsnittet HP Jetdirect-konfiguration.
    3. Hvis adresserne svarer til hinanden, er alle netværksforbindelser gyldige.