• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Brug af farve

Enheden indeholder automatiske farvefunktioner, der giver fremragende farveresultater. Omhyggeligt designede og afprøvede farvetabeller giver en jævn, præcis gengivelse af alle de farver, der kan udskrives.
Enheden har også avancerede værktøjer til den erfarne bruger.
Papirvalg
Du får den bedste farve- og billedkvalitet ved at vælge den korrekte papirtype i printerdrivermenuen eller på enhedens kontrolpanel.
Standard-rød-grøn-blå (sRGB)
Standard-rød-grøn-blå (sRGB) er en global farvestandard, som HP og Microsoft har udviklet som fælles farvesprog for skærme, inputenheder (scannere og digitalkameraer) og outputenheder (printere og plottere). Det er det standardfarverum, der anvendes til HP-produkter, Microsoft-operativsystemer, World Wide Web og de fleste kontorprogrammer. sRGB-standarden repræsenterer den typiske Windows-skærm og er konvergensstandarden for fjernsyn med høj opløsning.
  bemærk:
Forskellige faktorer, f.eks. den skærmtype, du bruger, og rummets belysning, kan påvirke farvernes udseende på skærmen.
I de nyeste versioner af Adobe PhotoShop®, CorelDRAW, Microsoft Office og mange andre programmer anvendes sRGB til at kommunikere farve. Da sRGB er standardfarverum i Microsoft-operativsystemer, anvendes det også mange andre steder. Hvis programmer og enheder bruger sRGB til at udveksle farveoplysninger, oplever almindelige brugere en stærkt forbedret farveafstemning.
sRGB-standarden øger din mulighed for at afstemme farver mellem enheden, computerskærmen og andre inputenheder automatisk og betyder, at brugeren ikke behøver at være farveekspert.
Udskrivning i fire farver (CMYK)
Enheden bruger cyan, magenta, gul og sort (CMYK) blæk. Det er også de farver, der bruges i en trykpresse til fire farve-tryk. Den grafiske branche (trykkeri og udgivelse) anvender også typisk CMYK-datafiler til at give varme, mættede farver til tekst og grafik.
Hvis du bruger en Macintosh-computer eller printerdriveren til HP postscript level 3-emulering til Windows, er disse indstillinger tilgængelige.
CMYK-blæksætemulering
Enhederne bruger CMYK-farvegengivelse til at emulere flere standardblæksæt til offsetpresse.
  • Standard CMYK+: Denne indstilling er velegnet til generel gengivelse af CMYK-data. Indstillingen er beregnet til at opnå en god gengivelse af fotografier og frembringer samtidig varme, mættede farver til tekst og grafik.
  • SWOP (Specifications for Web Offset Publications): Dette valg afspejler den fælles blækstandard i USA og andre steder.
  • Euroscale: Dette valg afspejler den fælles blækstandard i Europa og andre steder.
  • DIC (Dainippon Ink and Chemical): Dette valg afspejler den fælles blækstandard i Japan og andre steder.
  • Enhed: Dette valg deaktiverer emulering. Farve skal administreres i softwareprogrammet eller operativsystemet for at gengive fotos korrekt.