HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Menuen Nulstillinger

Menuen Nulstillinger
Menupunkt
Værdier
Beskrivelse
Ryd lokalt adressekartotek
Brug denne funktion til at rydde alle adresser i de adressekartoteker, der er gemt på enheden.
bemærk:
Adresser, der er lagret i mapper på netværket, ryddes ikke derved.
Ryd faxaktivitetslog
Brug denne funktion til at rydde alle hændelser fra faxaktivitetsloggen.
Gendan fabrikstelekommunikations­indstilling
Brug denne indstilling til at gendanne de telefonrelaterede faxindstillinger i menuen Startopsætning til de fabriksindstillede standardværdier.
Gendan fabriksindstillinger
Brug denne funktion til at gendanne alle indstillinger i menuen Administration til de fabriksindstillede standardværdier.
Slet private data
Hurtig sletning
Brug denne funktion til at foretage sletning i én handling. Derved overskrives de data, der er lagret i hukommelsen, men det er muligt, at nogen kan gendanne disse data på et senere tidspunkt.
Denne proces kan tage nogle få timer. Enheden er ikke tilgængelig i dette tidsrum.
Rengøringssletning
Brug denne funktion til at slette enhedens harddisk ved hjælp af det amerikanske forsvarsministeriums standarder for sikker sletning. Processen sker i tre omgange, så det er umuligt at gendanne ældre data på et senere tidspunkt.
Du bør udføre denne procedure, før du sælger enheden eller returnerer den for at få den opgraderet. Træk netværkskablet ud, så oplysninger om netværket også slettes.
Processen varer natten over eller tager en hel dag at gennemføre. Enheden er ikke tilgængelig i dette tidsrum.