HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Menuen Fejlfinding

bemærk:
Denne menu er også tilgængelig via den integrerede webserver. Vælg fanen Indstillinger i den integrerede webserver, og vælg derefter Konfigurer enhed i menuen i venstre side af skærmbilledet.
bemærk:
Værdier, der er markeret med en stjerne (*), er fabriksstandarder. Til nogle menupunkter findes der ingen standardværdier.
Menuen Fejlfinding
Menupunkt
Undermenupunkt
Værdier
Beskrivelse
Hændelseslog
Brug denne funktion til at udskrive en liste over de 1.000 seneste hændelser i hændelsesloggen.
Historik for papirstop
Udskriv*
Annuller
Brug denne funktion til at udskrive en intern side, der viser historikken for de seneste papirstop, hvor ofte der er opstået papirstop, og hvor de er opstået.
Kontrolpanel
LED-indikatorer
Brug denne funktion til at kontrollere, at komponenterne i kontrolpanelet fungerer korrekt.
Vis
Knapper
Berøringsfølsom skærm
Fax T.30-registrering
T.30-rapport
Udskriv*
Annuller
Brug denne funktion til at udskrive eller konfigurere fax T.30-registreringsrapporten. T.30 er den standard, der angiver handshaking, protokoller og fejlkorrektioner mellem faxmaskiner.
Hvornår skal rapport udskrives
Aldrig automatisk udskrivning
Udskriv efter alle faxjob
Udskriv efter faxafsendelsesjob
Udskriv efter faxmodtagelsesjob
Udskriv efter alle faxfejl
Udskriv kun efter afsendelsesfejl
Udskriv kun efter modtagelsesfejl
Tab af faxtransmissionssignal
En værdi mellem 0 og 30 decibel.
Brug denne funktion til at angive tabsniveauer for at kompensere for telefonlinjens signaltab. Du skal kun ændre denne indstilling, hvis du bliver bedt om det af en HP-servicerepræsentant, da det kan forårsage, at faxen holder op med at fungere.
Fax V.34
Normal*
Fra
Brug denne funktion til at deaktivere V.34-moduleringer, hvis der har været flere faxfejl, eller hvis forholdene omkring telefonlinjen kræver det.