HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Menuen Tid/planlægning

Brug denne menu til at angive indstillinger for tid, dvaleplan og for, hvornår faxer skal udskrives.
  bemærk:
Værdier, der er markeret med en stjerne (*), er fabriksstandarder. Til nogle menupunkter findes der ingen standardværdier.
Menuen Tid/planlægning
Menupunkt
Undermenupunkt
Undermenupunkt
Værdier
Beskrivelse
Dato/klokkeslæt
Datoformat
DD/MMM/ÅÅÅÅ
DD/MMM/ÅÅÅÅ*
ÅÅÅÅ.MMM.DD
Brug denne funktion til at angive den aktuelle dato og det aktuelle klokkeslæt og til at angive det dato- og klokkeslætsformat, der bruges til tidsstempling af udgående faxer.
Dato
Måned
Dag
År
Indtast værdierne.
Klokkeslætsformat
12 timer (AM/PM)*
24 timer
Klokkeslæt
Time
Minut
AM
PM
Indtast værdierne.
Tidszone
Vælg på listen over tidszoner.
Brug denne funktion til at indstille tidszonen for dit område og til at vælge, om enheden automatisk skal tilpasses til sommertid.
Automatisk justering til sommertid
Aktiveret
Deaktiveret
Udsættelse af dvale
15 minutter*
20 minutter
30 minutter
45 minutter
1 time (60 minutter)
90 minutter
2 timer
4 timer
Brug denne funktion til at indstille det tidsinterval, hvor enheden skal have været inaktiv, før den går i dvaletilstand.
Dvaleplan
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Væk på <Dag> på dette tidspunkt
Gå i dvale på <Dag> på dette tidspunkt
Deaktiver*
Aktiver
Time
Minut
AM/PM
Brug denne funktion til at angive et væknings- og et dvaletidspunkt for hver dag i ugen. Enheden skifter til og afslutter dvaletilstand efter denne tidsplan. Ved at anvende en tidsplan for dvaletilstand sparer du strøm og gør enheden klar til brug, så brugerne ikke behøver at vente på, at den varmer op.
Fabriksstandarderne for vækningstidspunkt er 7 timer, 30 minutter og AM, hvilket betyder, at enheden vækkes kl. 07:30 på den pågældende dag.
Fabriksstandarderne for dvaletidspunkt er 6 timer, 00 minutter og PM, hvilket betyder, at enheden går i dvaletilstand kl. 18:00 på den pågældende dag.
  bemærk:
Hvis du sender et job eller bruger enheden, mens den er i en planlagt dvaleperiode, vender den tilbage til dvaletilstand, 15 minutter efter at jobbet er afsluttet.
Faxudskrivningsplan
Gem altid fax
Udskriv altid fax*
Brug faxudskrivningsplan
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Start lagring af faxer
Start udskrivning af faxer
Time
Minut
AM/PM
Hvis du er bekymret for sikkerheden for private faxer, kan du bruge denne funktion til at gemme faxerne i stedet for automatisk at få dem skrevet ud.
Vælg indstillingen Time, Minut og AM/PM for hver dag og hver af indstillingerne.
Fabriksstandardindstillingerne for start af lagring af faxer er 7 timer, 30 minutter og PM, hvilket betyder, at enheden begynder at lagre faxer kl. 19:30 på den pågældende dag.
Fabriksstandardindstillingerne for start af udskrivning af faxer er 7 timer, 00 minutter og AM, hvilket betyder, at enheden begynder at udskrive faxer kl. 07:00 på den pågældende dag.