HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Menuen Oplysninger

Brug denne menu til at udskrive oplysningssider og rapporter, der er gemt på denne enhed.
  bemærk:
Denne menu er også tilgængelig via den integrerede webserver. Vælg fanen Indstillinger i den integrerede webserver, og vælg derefter Konfigurer enhed i menuen i venstre side af skærmbilledet.
Menuen Oplysninger
Menupunkt
Undermenupunkt
Værdier
Beskrivelse
Menuoversigt for Administration
Udskriv
Viser den grundlæggende struktur i menuen Administration.
Konfigurationsside
Udskriv
Et sæt konfigurationssider, der viser de aktuelle enhedsindstillinger.
Statusside over forbrugsvarer
Udskriv
Viser status på forbrugsvarer, f.eks. patroner og hæfteklammer.
Faxrapporter
  bemærk:
Med undtagelse af Kortnummerliste vises disse punkter kun, hvis der er installeret analogt faxekstraudstyr.
Faxaktivitetslog
Udskriv
Indeholder en liste over de faxer, der er blevet sendt fra eller modtaget af denne enhed.
Faxopkaldsrapport
Aldrig automatisk udskrivning
Udskriv efter alle faxjob
Udskriv efter faxafsendelsesjob
Udskriv efter faxmodtagelsesjob
Udskriv efter alle faxfejl
Udskriv kun efter afsendelsesfejl
Udskriv kun efter modtagelsesfejl
Miniature i rapport
En detaljeret rapport om den seneste fax, der enten er sendt eller modtaget.
Hvis du vil udskrive et miniaturebillede af den første side af faxen i rapporten, skal du vælge Miniature i rapport.
Faktureringskode­rapport
Udskriv
En liste over de faktureringskoder, der anvendes til udgående faxer. Denne rapport viser, hvor mange sendte faxer der er faktureret til hver kode.
Liste over blokerede faxer
Udskriv
En liste over telefonnumre, der er blokerede, så de ikke kan sende faxer til denne enhed.
Kortnummerliste
Udskriv
Viser de kortnumre, der er registreret på denne enhed. Hvis du bruger LAN- eller internetfax i stedet for det analoge faxekstraudstyr, er dette den eneste rapport, der er vist i denne menu.
Forbrugsside
Udskriv
Viser oplysninger om antallet af sider, der er udskrevet på de enkelte papirtyper og -formater.
Prøvesider/fonte
Demonstrationsside
Udskriv
En demoside, der indeholder et eksempel på udskriftskvaliteten.
RGB-prøver
Udskriv
En farvepalet, der viser enhedens værdier for rød, grøn og blå (RGB). Brug denne palet til at afstemme farven på udskrifter med den virkelige farve.
CMYK-prøver
Udskriv
En farvepalet, der viser enhedens værdier for cyan, magenta, gul og sort (CMYK). Brug denne palet til at afstemme farven på udskrifter med den virkelige farve.
PCL-fontliste
Udskriv
En liste over de PCL-fonte (printer control language), der i øjeblikket er tilgængelige på enheden.
PS-fontliste
Udskriv
En liste over de PS-fonte (PostScript), der i øjeblikket er tilgængelige på enheden.
Filoversigt
Udskriv
En oversigtsside, der indeholder oplysninger om alle masselagringsenheder, f.eks. flash-drev, hukommelseskort eller harddiske, der er installeret i enheden.