HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Backup- og gendannelsesindstillinger

Du kan bruge den integrerede webserver til at oprette en backupfil, der indeholder enheds- og brugerdata. Du kan bruge denne fil til at gendanne data på enheden, hvis det er nødvendigt. Følgende oplysninger gemmes i backupfilen:
  • Indstillinger for Digital Sending-funktionerne for e-mail og netværksmappe, herunder oplysninger om netværket, f.eks. SMTP-serveradressen.
  • Alle oplysninger, der konfigureres via den integrerede webserver.
  • Oplysninger om enhedsadgang, herunder tilladelsessæt og oplysninger om farvebegrænsninger.
  • Brugernavne og adgangskoder
  • Adressekartoteksoplysninger
  • Lagrede job
Oprettelse af en backupfil
  1. Åbn den integrerede webserver.
  2. Vælg fanen Indstillinger.
  3. Vælg Backup og gendan i menuen i venstre side af skærmbilledet.
  4. Indtast en krypteringsnøgle i feltet under Krypteringsnøgle i området Mappeindstillinger. Nøglen skal indeholde mellem 1 og 255 standardtegn. For at opnå maksimal sikkerhed bør du ikke bruge en nøgle, der er et ord, og nøglen skal bestå af en blanding af symboler, tal og store og små bogstaver. k3y_1234%abCD! er et eksempel på en god krypteringsnøgle.
      bemærk:
    Registrer denne nøgle, og gem den et sikkert sted.
  5. Vælg, om den mappe, hvori du vil gemme oplysningerne, er placeret på en Windows- eller en Novell-server.
  6. Indtast stien til netværksmappen i feltet under UNC-stinavn. UNC-stier angives i følgende format:
    \\servernavn\sharenavn\mappenavn
  7. I området Godkendelsesindstillinger skal du angive de relevante oplysninger for serveren.
    • Hvis det er en Windows-server, skal du indtaste Windows-domæne, Brugernavn og Adgangskode.
    • Hvis det er en Novell-server, skal du indtaste Brugernavn, Adgangskode, NDS-træ og NDS-kontekst.
  8. Klik på Backup for at oprette backupfilen og gemme den i en mappe, du har angivet.
Brug backupfilen til at gendanne oplysninger om enheden.
  1. Åbn den integrerede webserver.
  2. Vælg fanen Indstillinger.
  3. Vælg Backup og gendan i menuen i venstre side af skærmbilledet.
  4. I feltet under Krypteringsnøgle skal du indtaste den krypteringsnøgle, du brugte, da du oprettede backupfilen.
  5. Vælg, om den mappe, hvori du vil gemme oplysningerne, findes på en Windows- eller en Novell-server.
  6. Indtast stien til netværksmappen i feltet under UNC-stinavn. UNC-stier angives i følgende format:
    \\servernavn\sharenavn\mappenavn
  7. I området Godkendelsesindstillinger skal du angive de relevante oplysninger for serveren.
    • Hvis det er en Windows-server, skal du indtaste Windows-domæne, Brugernavn og Adgangskode.
    • Hvis det er en Novell-server, skal du indtaste Brugernavn, Adgangskode, NDS-træ og NDS-kontekst.
  8. Klik på Gendan for at bruge oplysningerne i backupfilen til at gendanne data på enheden.