HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Låsning af afsnittet Administratorværktøjer i startmenuen

Mens enheden initialiseres, kan du åbne en særlig startmenu. HP's autoriserede serviceteknikere bruger denne menu til avancerede fejlfindingsprocedurer. Et afsnit i denne menu giver systemadministratorer yderligere funktioner til administration af enheden, som ikke er tilgængelige via menuen Administration på kontrolpanelet. Du kan forhindre uautoriseret adgang til denne menu ved at oprette en adgangskode for området Administrator Tools (Administratorværktøjer) af startmenuen.
  bemærk:
Nedenstående procedurer kræver, at du er ved enheden. Du kan kun angive adgangskoden for Administrator Tools (Administratorværktøjer) fra startmenuen.
Navnene på indstillingerne i startmenuen er kun på engelsk.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen på enhedens kontrolpanel for at slukke enheden, og tryk derefter på knappen igen for at tænde enheden.
  2. Observer kontrolpanelet, mens enheden initialiseres. Når det hvide HP-logo vises på den sorte baggrund, skal du trykke på knappen Stop.
  3. Tryk på 8 for at flytte markeringen til Administrator Tools (Administratorværktøjer). Tryk på 5 for at markere den.
  4. Tryk på 8 for at flytte markeringen til Change Administrator Password (Skift administratoradgangskode). Tryk på 5 for at markere den.
  5. Du bliver bedt om at angive en ny adgangskode. Brug det numeriske tastatur til at indtaste adgangskoden.
    Derefter bliver du bedt om at bekræfte adgangskoden. Skriv adgangskoden igen.
  6. Tryk på Start for at gemme adgangskoden.
  bemærk:
Hvis du vil slette en adgangskode, der allerede er angivet, skal du angive en tom adgangskode.
Når du har angivet en administratoradgangskode, skal du logge på startmenuen, inden du kan åbne Administrator Tools (Administratorværktøjer).
  1. Når du har åbnet startmenuen, skal du trykke på 8 for at flytte markeringen til Log på. Tryk på 5 for at markere den.
  2. Du bliver bedt om at indtaste adgangskoden. Brug det numeriske tastatur til at indtaste adgangskoden.
  3. Tryk på Start for at indtaste adgangskoden. Indstillingen Administrator Tools (Administratorværktøjer) er nu tilgængelig.
  4. Tryk på 8 for at flytte markeringen til Administrator Tools (Administratorværktøjer). Tryk på 5 for at markere den.