• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP CM8060/CM8050 Color MFP with Edgeline Technology - Anbefalet installation

Før enheden tages i brug, skal du angive nogle standardindstillinger. Konfigurationsindstillingerne er fleksible, så de kan opfylde netop dine behov.
HP anbefaler følgende generelle procedure for opsætning af enheden. Du kan få detaljerede oplysninger ved at følge linksene til de relevante afsnit i denne vejledning.
  1. Installer al hardwaren. Dette trin udføres af en HP-medarbejder.
  2. Fyld papir i bakkerne.
  3. Tilslut enheden til netværket. Hvis der er installeret analogt faxekstraudstyr, skal du tilslutte enheden til en telefonlinje.
  4. Installer enhedssoftwaren.
  5. Tænd enheden, og vent, indtil startskærmbilledet vises med ordet Klar i øverste venstre hjørne.
  6. Tryk på Netværksadresse på kontrolpanelet, og kontroller, at netværksadressen til dit netværk ser korrekt ud. Tryk på Udskriv for at udskrive HP Jetdirect-konfigurationssiden. Gem denne side til senere brug.
  7. Sæt dig ind i alle de funktioner, der er tilgængelige på startskærmbilledet. Nogle af disse indstillinger skal konfigureres, f.eks. E-mail og Netværksmappe. Beslut, hvilke af disse funktioner du vil gøre tilgængelige for brugerne.
  8. Konfigurer funktionerne ved hjælp af menuen Administration på kontrolpanelet og ved hjælp af den integrerede webserver.
      bemærk:
    Hvis du vil konfigurere de digitale funktioner til afsendelse, Advarsler og AutoSend, skal du muligvis bruge oplysninger om servere på dit netværk, f.eks. SMTP- og LDAP-serveradresser.
  9. Kontroller, at funktionerne fungerer som ønsket, på enhedens kontrolpanel.
  10. Du kan styre adgang til enheden for bestemte brugere, og du kan begrænse brug af farve for alle brugere eller kun for nogle brugere. Hvis du vil gøre dette, skal du konfigurere enhedssikkerhed og begrænse brugen af farve ved hjælp af den integrerede webserver.
  11. Kontroller på enhedens kontrolpanel, at sikkerhedsfunktionerne fungerer som ønsket.