• Informationen

Stellen Sie eine schnellere Verbindung zum HP Support her, verwalten Sie alle Ihre Geräte an einem Ort, zeigen Sie Garantieinformationen an und noch vieles mehr. Erfahren Sie mehr

hp-concentra-wrapper-portlet

Aktionen
Ladevorgang läuft...

HP OfficeJet 8010, Pro 8020 and 8030 Printers - Loading Paper, Envelopes

This document is for HP OfficeJet 8010, 8012, 8013, 8015, 8022, and Pro 8020, 8021, 8022, 8023, 8024, 8025, 8025e, 8026, 8028, 8035, and 8035e All-in-One printers.
Load plain or legal-size paper, envelopes, or photo paper in the input tray.
  Vorsicht:
Do not load multiple types of paper in the input tray, and never load paper while the printer is printing.