• Información

• Comentarios

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06434897

Versión: 1

Equipo HP ZBook 15, 17 G6 - Windows se puede bloquear o mostrar una pantalla azul con el casco de realidad virtual conectado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 27-Aug-2019

Última actualización : 27-Aug-2019

DESCRIPTION
Los equipos HP ZBook 15 G6 y 17 G6 pueden bloquearse o mostrar una pantalla azul con el casco de realidad mixta de Windows conectado y el ZBook entra en modo de suspensión.
Este problema se puede producir cuando:
  • ZBook 15 G6 y 17 G6
  • El casco de realidad mixta de Windows se conecta a través de mini DP y USB
  • Se está ejecutando el portal de realidad mixta de Windows
  • Windows entra en modo de suspensión (S3)
  • Controlador de realidad mixta de Windows 10.0.18362.1024

ÁMBITO
Todas las plataformas que admiten el casco de realidad mixta de Windows.
RESOLUCIÓN
Ejecute Windows Update. Este problema se resuelve por la versión del controlador de realidad mixta 10.0.18362.1062 que proporciona Windows Update.

Hardware platforms affected : HP ZBook 15 G6 Mobile Workstation, HP ZBook 17 G6 Mobile Workstation

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06433431

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia