ID de documento: c06091401

Versión: 1

Aviso: Notebook HP 355 G2: La batería se descarga cuando el equipo está apagado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 18-Jul-2018

Última actualización : 20-Jul-2018

DESCRIPTION
La batería se descarga más rápido de lo esperado (pérdida de 8 % de carga en 24 horas) cuando el equipo está apagado. Esto ocurre si está activada la función Wake-on-LAN (WOL).

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Equipos:
  • Notebook HP 355 G2
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 10 Pro (64 bits)
RESOLUCIÓN
Desactive WoL de la siguiente manera:
  1. Abra el Administrador de dispositivos.
  2. Expanda Adaptadores de red.
  3. Haga clic con el botón derecho en Controladora de la familia Realtek PCIe GBE y luego haga clic en Propiedades.
  4. Haga clic en Administración de energía.
  5. Desmarque la opción Permitir que este dispositivo reactive el equipo.
  6. Haga clic en Aceptar.
Desmarque la opción Permitir que este dispositivo reactive el equipo

Hardware platforms affected : HP 355 G2 Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06079350

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia