ID de documento: c05099500

Versión: 1

Advertencia: Sistema operativo HP ThinPro (versión 5.2) - Citrix Receiver 13.2 no se conecta a NetScaler 11.0.x

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 26-Apr-2016

Última actualización : 03-Apr-2018

DESCRIPTION
ThinPro 5.2 con Citrix Receiver 13.2 para Linux quizás no pueda conectarse a NetScaler 11.0.x cuando se utiliza el modo de conexión de StoreFront con el error:
Exit Code 1
(V1.1.9-30165-7717-X.195-S.687-M.505)
Síntomas:
Ejemplo de error:
Si se desplaza a la parte inferior del error, verá el error Exit Code 1 (código de salida 1):

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Sistemas:
  • Thin client HP t420
  • Thin client flexible HP t510
  • Thin client flexible HP t520
  • Thin client flexible HP t610
  • Thin client flexible HP t620
  • Thin client HP t730
Sistemas operativos:
  • Sistema operativo HP ThinPro (versión 5.2)
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el archivo https://ftp.hp.com/pub/tcdebian/updates/5.2/service_packs/CitrixReceiver-13.3.0hp1b-all-5.2-x86.xar o ejecute una Easy Update para actualizar Citrix Receiver para Linux a la versión 13.3.

Hardware platforms affected : HP t420 Thin Client, HP t510 Flexible Thin Client, HP t520 Flexible Thin Client, HP t610 Flexible Thin Client, HP t620 Flexible Thin Client, HP t730 Thin Client

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA05096598

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia