ID de documento: c03449567

Versión: 1

Portátiles HP: el paquete de instalación de HP 3D DriveGuard puede incluir subprogramas o archivos ejecutables con el archivo .inf

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 08-Aug-2012

Última actualización : 16-Aug-2012

DESCRIPTION
El paquete de instalación de HP 3D DriveGuard puede incluir subprogramas o archivos ejecutables con el archivo .inf. Para ciertos tipos de entornos de software corporativos, se espera que el paquete de instalación de HP 3D DriveGuard consista únicamente de archivos *.inf.

ÁMBITO
Tablet PC HP EliteBook 2760p
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, descargue e instale el siguiente softpaq.
Descripción del softpaq
Información
Descarga
HP 3D DriveGuard
VERSIÓN: 4.1.14.1 REV: A
Nota: Es posible que se encuentre disponible una versión más reciente de este software. Verifique si hay controladores y software actualizados disponibles para su equipo en http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2760p Tablet PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03416953

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia