ID de documento: c03317864

Versión: 1

Portátiles HP: la característica de zona activa de HP Mobile en el HP Connection Manager es incompatible con Intel WiDi

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 07-May-2012

Última actualización : 30-May-2012

DESCRIPTION
La característica de zona activa de HP Mobile en HP Connection Manager (versión 4.2.50.x) deja de responder cuando está conectado Intel WiDi (versión 3.0.13.0). No muestra un error cuando esto sucede. Además, HP Connection Manager indica un estado de "detenido". Hacer clic en el botón Inicio para activar de nuevo la zona activa no surte efecto y el botón vuelve al estado de "Inicio".

ÁMBITO
Todas las plataformas de 2011 y 2012 con el software Intel WiDi.
RESOLUCIÓN
Esto es un problema conocido con el programa Intel WiDi que deja la conexión de red inalámbrica siempre abierta. Para resolver este problema, utilice un cable HDMI para conectar el portátil a una pantalla y un proyector cuando se usen otros dispositivos y servicios WiFi.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2560p Notebook PC, HP EliteBook 2760p Tablet PC, HP EliteBook 8460p Notebook PC, HP EliteBook 8460w Mobile Workstation, HP EliteBook 8560p Notebook PC, HP EliteBook 8560w Mobile Workstation, HP EliteBook 8760w Mobile Workstation, HP ProBook 6460b Notebook PC, HP ProBook 6560b Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA03273933

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia