ID de documento: c02912232

Versión: 1

Portátiles HP: la pantalla se apaga y no se puede volver a encender

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 11-Jul-2011

Última actualización : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
Una vez que la pantalla del portátil se apaga, no se vuelve a encender en respuesta a las señales del teclado o de un dispositivo señalador. Además, el portátil no está apagado ni en modo de espera cuando el problema ocurre.

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 8440p
RESOLUCIÓN
Para solucionar el problema, descargue e instale el softpaq correspondiente a su sistema operativo. Al hacerlo, se actualizará el controlador del adaptador gráfico NVIDIA.
Windows 7 (32 bits):
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Panel de control y controlador de vídeo NVIDIA
VERSIÓN: 261.55
Windows XP:
Descripción del softpaq
Información
Descarga
Panel de control y controlador de vídeo NVIDIA
VERSIÓN: 261.55

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02859332

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia