ID de documento: c02230330

Versión: 1

Portátiles HP: el software HP Webcam no está preinstalado

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 07-Jun-2010

Última actualización : 30-Jun-2010

DESCRIPTION
El software HP Webcam está cargado en la imagen preinstalada del modelo HP EliteBook 2740p, pero no se hace una instalación previa durante el proceso de instalación.

sourceInformation

ÁMBITO
Portátil HP EliteBook 2740p
RESOLUCIÓN
Para solucionar este problema, realice los pasos siguientes.
  1. Haga clic en Inicio, Todos los programas,HP, Instalación del software.
  2. Seleccione la opción de controladores para habilitar todo tipo de hardware.
  3. Busque e instale el controlador de cámara universal de HP.
  4. Reinicie el portátil.
  5. Haga clic en Inicio, Todos los programas,HP, Instalación del software.
  6. Seleccione Aplicaciones de software recomendadas.
  7. Seleccione Software HP Webcam.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2740p Tablet PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02114476

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Colombia