ID de documento: c01996364

Versión: 1

Portátiles HP - la pantalla se apaga y enciende intermitentemente.

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 28-Jan-2010

Última actualización : 04-Feb-2010

DESCRIPTION
La pantalla interna se enciende y apaga intermitentemente a causa del mecanismo magnético del interruptor de la tapa que detecta cuando ésta está abierta o cerrada. Dependiendo de la configuración de Microsoft Windows, es posible que el portátil entre intermitentemente en el modo de espera.

ÁMBITO
Ultraportátil Compaq Mini 700
PC Compaq Mini serie 700
PC Compaq Mini serie 730
Portátil HP Compaq 6530s
Portátil HP Compaq 6531s
Portátil HP Compaq 6730s
Portátil HP Compaq 6730s
Ultraportátil HP Mini 1000
PC HP Mini serie 1000
PC HP Mini serie 1000
PC HP Mini serie 1000 edición Vivienne Tam
PC HP Mini serie 1100
PC HP Mini serie 1100
PC HP Mini serie 1100 edición Vivienne Tam
PC HP Mini serie 1100 edición Vivienne Tam
Portátil HP Mini 1101
HP Mini 5101
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, compruebe que el portátil no está muy cerca de otro portátil. Además, es necesario alejar todas las fuentes magnéticas del portátil. Si el problema persiste, póngase en contacto con el centro de Servicio y soporte de HP para obtener más ayuda.

Hardware platforms affected : Compaq Mini 700 PC series, Compaq Mini 730 PC series, HP Compaq 6530s Notebook PC, HP Compaq 6531s Notebook PC, HP Compaq 6730s Notebook PC, HP Mini 1000 PC series, HP Mini 1000 Vivienne Tam Edition PC series, HP Mini 1100 PC series, HP Mini 1100 Vivienne Tam Edition PC series, HP Mini 1101, HP Mini 5101, HP Mini 5102

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Business (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01958734

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia