ID de documento: c01881659

Versión: 1

Portátiles HP - los portátiles podrían experimentar problemas al conectarse por Bluetooth con IUR asociado.

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 21-Sep-2009

Última actualización : 12-Oct-2009

DESCRIPTION
Este documento se aplica a los equipos portátiles HP con Microsoft Windows Vista
Es posible que un PC portátil no se pueda conectar por Bluetooth con un IUR asociado. Se mostrará un mensaje de alerta (con un botón Vuelva a intentarlo): con un mensaje Error en el emparejamiento con el dispositivo.

ÁMBITO
Los PC portátiles específicos que se ven afectados por este problema se enumeran en la Sección de plataformas de hardware afectadas que aparece en la parte inferior de este documento de asesoramiento.
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, realice los siguientes pasos:
Seleccione el botón Vuelva a intentarlo 1 o 2 veces. Esto debería permitir al PC portátil conectarse al IUR asociado.

Hardware platforms affected : HP Pavilion dv2-1000 Entertainment Notebook PC series

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Premium (64-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA01690217

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Colombia