• Información

Conéctese con el soporte de HP de manera más rápida, administre todos sus dispositivos en un solo lugar, vea la información de garantía y más. Más información

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06434898

Versión: 1

Casco HP Reverb - No se detecta el casco con el adaptador de vídeo USB-C

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 27-Aug-2019

Última actualización : 27-Aug-2019

DESCRIPTION
Es posible que el casco HP Reverb no se detecten al conectarse a un equipo mediante un adaptador USB-C a DisplayPort. Esto ocurre con el adaptador HP USB-C a DisplayPort (N9K78AA). Este problema se produce debido a que el adaptador no suministra los 3,3 V requeridos.

ÁMBITO
Sistemas:
  • Casco de realidad mixta HP para Windows - Edición Profesional
  • Casco HP de realidad virtual Reverb
RESOLUCIÓN
  • Conecte el cable del casco mediante un DisplayPort (DP) disponible en el equipo.
-o-
  • Conecte el cable del casco mediante el adaptador Mini-DP a DP incluido.

Hardware platforms affected : HP Reverb Virtual Reality Headset, HP Reverb Virtual Reality Headset - Professional Edition, HP USB-C to HDMI Adapter

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06433433

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Chile