• Información

• Comentarios

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

ID de documento: c06434890

Versión: 1

Equipos HP ProBook 4xx G6, ZHAN Pro 66 G2 - La función de bloqueo FN no funciona después de actualizar el BIOS a la versión 01.03.00

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 27-Aug-2019

Última actualización : 27-Aug-2019

DESCRIPTION
La función de bloqueo FN (tecla FN + Mayús para activar) no funciona después de actualizar el BIOS del equipo de la versión 01.02.00 a la versión 01.03.00.

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Versiones de BIOS:
  • 01.03.00 (R71)
  • 01.03.00 (R76)
Equipos:
  • Portátil HP ProBook 430 G6
  • Portátil HP ProBook 440 G6
  • Portátil HP ProBook 450 G6
  • Portátil HP ZHAN 66 Pro 13 G2
  • Portátil HP ZHAN 66 Pro 14 G2
  • Portátil HP ZHAN 66 Pro 15 G2
RESOLUCIÓN
Actualice el BIOS del equipo a la versión 01.08.03 (o posterior):
Descripción del Paquete de software
Notas de publicación
Descarga de Paquete de software
  • HP ProBook 430 G6
  • HP ProBook 440 G6
  • HP ProBook 450 G6
  • HP Zhan 66 Pro 13 G2
  • HP Zhan 66 Pro 14 G2
  • HP Zhan 66 Pro 15 G2
nota:
Es posible que se encuentren disponibles versiones más recientes. Busque versiones más recientes en la página de descarga de software y controladores del equipo:

Hardware platforms affected : HP ProBook 430 G6 Notebook PC, HP ProBook 440 G6 Notebook PC, HP ProBook 450 G6 Notebook PC, HP ZHAN 66 Pro 13 G2 Notebook PC, HP ZHAN 66 Pro 14 G2 Notebook PC, HP ZHAN 66 Pro 15 G2 Notebook PC

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06429491

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Chile