SUPPORT COMMUNICATION- AVISO AL CLIENTE

ID de documento: c06110645

Versión: 1

Aviso: El nombre de HP ElitePOS Retail Solutions está cambiando a HP Engage

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The information in this document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 09-Aug-2018

Última actualización : 17-Aug-2018

Potential Security Impact:
HP ha introducido un nuevo nombre de marca familiar para los sistemas de punto de venta por menor y los accesorios. Esta nueva marca familiar, HP Engage, se aplicará para el envío actual del HP ElitePOS G1 Retail System y sus accesorios.

Source:HP, HP Product Security Response Team (PSRT)

Detalles
Qué significa esto:
  • Para HP ElitePOS G1 Retail Systems, solo el nombre del producto está cambiando a sistema Todo-en-Uno HP Engage One. El producto en sí seguirá siendo el mismo.

• Los periféricos de ElitePOS también tienen cambios de nombre que se alinean con la nueva marca familiar de HP Engage.

• Al buscar ayuda y soporte técnico de HP ElitePOS, tenga en cuenta que los nombres han cambiado a HP Engage One.

Hardware platforms affected : HP Engage One 10.1-inch Display, HP Engage One 10.1-inch Display VESA Plate Kit, HP Engage One 10.1-inch Touch Display, HP Engage One 2D Barcode Scanner, HP Engage One All-in-One System, HP Engage One All-in-One System Base Model 141, HP Engage One All-in-One System Base Model 143, HP Engage One All-in-One System Base Model 145, HP Engage One All-in-One System Model 141, HP Engage One All-in-One System Model 143, HP Engage One All-in-One System Model 145, HP Engage One Basic I/O Connectivity Base, HP Engage One Fingerprint Reader, HP Engage One Printer PUSB Y Cable, HP Engage One Printer Serial + Power Adapter, HP Engage One Printer USB + Power Adapter, HP Engage One Retail Advanced I/O Connectivity Base, HP Engage One Serial + PUSB Power only, HP Engage One Serial/USB Thermal Printer, HP Engage One Top Mount 2x20 CFD, HP Engage One W 10.1-inch Display, HP Engage One W 10.1-inch Touch Display, HP Engage One W 2D Barcode Scanner, HP Engage One W Fingerprint Reader, HP Engage One W Serial USB Thermal Printer, HP Engage One W Top Mount 2x20 CFD

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA06103097

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Chile