ID de documento: c04984068

Versión: 1

Tablets HP Pro Tablet 608 G1 - No se detecta la tarjeta Micro SDHC/SDXC cuando se inserta en el lector de tarjetas

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 18-Feb-2016

Última actualización : 26-Feb-2016

DESCRIPTION
La tarjeta Micro SDHC/SDXC no se detecta cuando se inserta en el lector de tarjetas. Este problema se produce cuando el equipo está apagado con la tarjeta insertada y se reinicia el equipo. La tarjeta no es detectada luego de haber reiniciado el equipo.

ÁMBITO
La información incluida en este documento hace referencia a:
Tablets:
HP Pro Tablet 608 G1
Sistemas operativos:
  • Microsoft Windows 8.1 (Estándar)
  • Microsoft Windows 8.1 Pro
  • Microsoft Windows 8.1 (Enterprise)
  • Microsoft Windows 8.1 (Industry)
RESOLUCIÓN
Para recuperarse de este problema, siga las instrucciones a continuación:
  1. Introduzca la tarjeta SDHC/SDXC en la ranura.
  2. Encienda el equipo.
  3. La tarjeta se detecta cuando se inserta en la ranura de la tarjeta antes de que el equipo se reinicie.

Hardware platforms affected : HP Pro Tablet 608 G1

Sistemas operativos afectados : No aplicable

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA04957811

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País/región: Flag Chile