• Information

Identifiant du document: c06434787

Version: 1

Casque HP Reverb - Le casque n'est pas détecté lorsqu'il est branché par le biais d'un adaptateur vidéo USB-C

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 27-Aug-2019

Dernière mise à jour : 05-Sep-2019

DESCRIPTION
Le casque HP Reverb peut ne pas être détecté lorsque vous le branchez sur un ordinateur en utilisant un adaptateur USB-C vers DisplayPort. Ce problème survient en utilisant l'adaptateur HP USB-C vers DisplayPort (N9K78AA). Ce problème survient parce que l'adaptateur ne fournit pas les 3,3 V requis.

PORTÉE
Systèmes :
  • Casque de réalité virtuelle HP Reverb - Édition professionnelle
  • Casque de réalité virtuelle HP Reverb
RÉSOLUTION
  • Branchez le câble du casque sur un port DisplayPort (DP) disponible de l'ordinateur.
-ou-
  • Branchez le câble du casque à l'aide de l'adaptateur mini-DP vers DP fourni avec le casque.

Hardware platforms affected : HP Reverb Virtual Reality Headset, HP Reverb Virtual Reality Headset - Professional Edition, HP USB-C to HDMI Adapter

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA06433433

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.