• Information

• Avis

Identifiant du document: c06102956

Version: 1

EliteDesk 705 G4, ProDesk 600 G4 - Les ports arrière USB 3.1 Gén 2 sont représentés avec les mêmes icônes que les ports USB 3.2 Gén 1

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 03-Aug-2018

Dernière mise à jour : 03-Aug-2018

DESCRIPTION
Les icônes utilisées pour les ports USB situés à l’arrière des ordinateurs dans la section des produits concernés n’indiquent pas correctement le type de port. Certains des ports sont USB 3.1 Gen 1, tandis que d'autres sont USB 2.0, mais les ports USB 3.1 Gen 1 sont représentés par la même icône que les ports USB 2.0.
Figure 1. Les ports USB 3.1 Gen 1 arrière sont représentés par le même logo que les ports USB 2.0

PORTÉE
Les informations contenues dans ce document s’appliquent aux éléments suivants :
Ordinateurs :
  • Ordinateur format microtour HP EliteDesk 705 G4
  • Ordinateur format microtour HP ProDesk 600 G4
  • Ordinateur à faible encombrement HP ProDesk 600 G4
RÉSOLUTION
Reportez-vous au document des spécifications rapides pour identifier correctement les ports USB.
HP EliteDesk 705 G4
HP ProDesk 600 G4

Hardware platforms affected : HP EliteDesk 705 G4 Microtower PC, HP EliteDesk 705 G4 Microtower PC, HP ProDesk 600 G4 Microtower PC, HP ProDesk 600 G4 Microtower PC, HP ProDesk 600 G4 Microtower PC (with PCI slot), HP ProDesk 600 G4 Microtower PC (with PCI slot), HP ProDesk 600 G4 Small Form Factor PC

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA06095519

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.