• Information
    Nous mettrons notre site Web à niveau.

Si vous rencontrez des problèmes, réessayez plus tard.

Chargement...

SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c03662678

Version: 1

Avis : Ordinateurs portables HP EliteBook, Probook - Widget GPS dans Windows 8 toujours disponible après sa désactivation dans le BIOS

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 05-Feb-2013

Dernière mise à jour : 05-Mar-2013

DESCRIPTION
Après la désactivation de la fonctionnalité GPS dans le BIOS (F10), il est toujours possible de cliquer sur ou d'accéder au widget GPS dans Paramètres de l'ordinateur sous Microsoft Windows 8.

sourceInformation

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 2170p
Ordinateur portable HP EliteBook 2570p
Ordinateur portable HP EliteBook 2570p
Ordinateur portable HP EliteBook 8470p
Station de travail mobile HP EliteBook 8470w
Ordinateur portable HP EliteBook 8570p
Station de travail mobile HP EliteBook 8570w
Station de travail mobile HP EliteBook 8770w
Ordinateur portable HP ProBook 2570p
Ordinateur portable HP ProBook 4340s
Ordinateur portable HP ProBook 4341s
Ordinateur portable HP ProBook 4440s
Ordinateur portable HP ProBook 4441s
Ordinateur portable HP ProBook 4540s
Ordinateur portable HP ProBook 4740s
Ordinateur portable HP ProBook 6470b
Ordinateur portable HP ProBook 6475b
Ordinateur portable HP ProBook 6570b
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, désactivez la fonctionnalité de GPS dans le BIOS (F10) et éliminez les pilotes de périphérique Ericsson dans Windows 8. Ceci élimine le widget GPS non fonctionnel dans Paramètres d'ordinateur sous Windows 8.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2170p Notebook PC, HP EliteBook 2570p Notebook PC, HP EliteBook 8470p Notebook PC, HP EliteBook 8470w Mobile Workstation, HP EliteBook 8570p Notebook PC, HP EliteBook 8570w Mobile Workstation, HP EliteBook 8770w Mobile Workstation, HP ProBook 4340s Notebook PC, HP ProBook 4341s Notebook PC, HP ProBook 4440s Notebook PC, HP ProBook 4540s Notebook PC, HP ProBook 4740s Notebook PC, HP ProBook 6470b Notebook PC, HP ProBook 6475b Notebook PC, HP ProBook 6570b Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03633006

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Chargement...
Pays : Flag Suisse