SUPPORT COMMUNICATION- NOTIFICATION CLIENT

Identifiant du document: c03625639

Version: 1

Remarque : Stations de travail HP - Déclaration de mémoire volatile

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The information in this document is subject to change without notice.

Date de publication : 08-Jan-2013

Dernière mise à jour : 31-Jan-2013

Potential Security Impact:
Visitez le site Web HP suivant pour consulter les déclarations concernant la volatilité des données clients stockées dans les divers périphériques de mémoire des stations de travail HP.
1. Ouvrez Internet Explorer.
3. Sélectionnez la station de travail.
4. Cliquez sur Plus d'infos dans le volet de gauche.
5. Cliquez sur Spécifications et fonctionnalités.
6. Cliquez sur Station de travail HP - Déclaration de mémoire volatile

Source:HP, HP Product Security Response Team (PSRT)

Détails
Voir Description.

Hardware platforms affected : HP Workstation xw3100, HP Workstation xw4000, HP Workstation xw4100, HP Workstation xw5000, HP Workstation xw6000, HP Workstation xw8000, HP Z1 Workstation, HP Z200 Small Form Factor Workstation, HP Z200 Workstation, HP Z210 Convertible Minitower Workstation, HP Z210 Small Form Factor Workstation, HP Z220 Convertible Minitower Workstation, HP Z220 Small Form Factor Workstation, HP Z400 Workstation, HP Z420 Workstation, HP Z600 Workstation, HP Z620 Workstation, HP Z800 Workstation, HP Z820 Workstation, HP xw3400 Workstation, HP xw4200 Workstation, HP xw4300 Workstation, HP xw4400 Workstation, HP xw4550 Workstation, HP xw4600 Workstation, HP xw6200 Workstation, HP xw6400 Workstation, HP xw6600 Workstation, HP xw8200 Workstation, HP xw8400 Workstation, HP xw8600 Workstation, HP xw9300 Workstation, HP xw9400 Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03602813

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Chargement...
Pays : Flag Suisse