SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c03317891

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le mot de passe n'est pas modifié sur l'écran Drive Encryption

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 07-May-2012

Dernière mise à jour : 30-May-2012

DESCRIPTION
Après l'activation du cryptage de matériel avec SED (Self-Encrypting Drive), le mot de passe Microsoft Windows peut être modifié, mais pas sur l'écran d'exécution préliminaire Drive Encryption. La modification au niveau de l'écran d'exécution préliminaire de Drive Encryption nécessite le mot de passe précédent utilisé pour lancer le système d'exploitation Windows.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 8460p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq suivant :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Cryptage des données pour HP ProtectTools
VERSION : 6.0.64.25592 REV : A
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8460p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03278446

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.