SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c03240883

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Un moniteur non-PnP s'affiche dans le gestionnaire de périphériques

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 12-Mar-2012

Dernière mise à jour : 23-Mar-2018

DESCRIPTION
Un moniteur non-PnP s'affiche dans le gestionnaire de périphériques Microsoft Windows.
Par exemple :

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 2540p
Ordinateur portable HP EliteBook 2560p
PC tablette HP EliteBook 2740p
PC tablette HP EliteBook 2760p
Ordinateur portable HP EliteBook 8440p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez l'un des SoftPaqs suivants.
Pour les PC tablette HP EliteBook 2740p :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Graphiques Intel High-Definition (HD) avec Turbo Boost technology
VERSION : 8.15.10.2509
Pour les PC tablette HP EliteBook 2760p :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote vidéo et panneau de configuration Intel
VERSION : 8.15.10.2509
Pour les ordinateurs portables HP EliteBook 2560p :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote vidéo et panneau de configuration Intel
VERSION : 8.15.10.2509
Pour les ordinateurs portables HP EliteBook 2540p et HP EliteBook 8440p :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Graphiques Intel High-Definition (HD) avec Turbo Boost technology
VERSION : 8.15.10.2509
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2540p Notebook PC, HP EliteBook 2560p Notebook PC, HP EliteBook 2740p Tablet PC, HP EliteBook 2760p Tablet PC, HP EliteBook 8440p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Business (32-bit) (deleted) Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit) (deleted)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03193307

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.