SUPPORT COMMUNICATION- ADVISORY CLIENT

Identifiant du document: c02864315

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Echec de l'application d'une image fantôme Windows 7 Professionel (64 bits)

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 07-Jun-2011

Dernière mise à jour : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
Ce document s'applique aux ordinateurs portables HP fonctionnant sous Microsoft Windows 7 Professionnel (64 bits).
Lors de l'application d'une image Windows 7 Professionnel (64 bits) à partir d'un DVD sur un ordinateur portable avec 8 Go de mémoire et un SDD (Solid State Drive) de 180 Go, le processus échoue à l'écran Ghost x64. De plus, aucune information concernant l'échec ne s'affiche à l'écran.

PORTÉE
Station de travail mobile HP EliteBook 8540w
RÉSOLUTION
Ce problème survient à cause d'une incompatibilité entre la version 64 bits de Symantec Ghost et la combinaison entre la mémoire de 8 Go et le SSD de 180 Go dans l'ordinateur portable.
Pour résoudre ce problème, procédez comme suit :
  1. Désinstallez l'application ghost64.exe.
  2. Installez l'application ghost32.exe.
  3. Appliquez l'image Windows 7 Professionnel (64 bits) du DVD sur l'ordinateur portable.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540w Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02796462

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.