SUPPORT COMMUNICATION- ADVISORY CLIENT

Identifiant du document: c02860960

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur ne s'allume pas suite à une corruption du BIOS

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 03-Jun-2011

Dernière mise à jour : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
L'ordinateur portable cesse subitement de répondre ou ne s'allume pas suite à une corruption du BIOS.

sourceInformation

PORTÉE
Ordinateur portable Compaq 325
Ordinateur portable HP 425
Ordinateur portable HP 625
RÉSOLUTION
Pour empêcher ce problème, ne déconnectez pas l'adaptateur secteur de l'ordinateur portable tant que le BIOS n'a pas fini sa mise à jour.
De plus, ce problème peut être résolu en téléchargeant et en installant la version BIOS F.09 ou ultérieure.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Mise à jour du BIOS système pour ordinateurs portables HP (68DVA)
VERSION : F.09
  Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : Compaq 325 Notebook PC, HP 425 Notebook PC, HP 625 Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02783111

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Chargement...
Pays : Flag Suisse