• Information

Connectez-vous au site de support HP, gérez tous vos appareils en un seul endroit, affichez les informations de garantie et plus encore. En savoir plus

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Chargement...

SUPPORT COMMUNICATION- ADVISORY CLIENT

Identifiant du document: c02859904

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur portable cesse de répondre lors du démarrage initial suite au code d'erreur 019 ou 24

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 02-Jun-2011

Dernière mise à jour : 02-Jun-2011

DESCRIPTION
L'ordinateur portable cesse de répondre lors du démarrage initial suite au code d'erreur 019 ou 24. Ce problème survient sur les ordinateurs portables équipés de Microsoft Windows 7 32 bits.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 8540p
Station de travail mobile HP EliteBook 8540w
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, recréez l'image de l'ordinateur portable avec le support de restauration Windows 7 32 bits (582916-003, 623448-003 et 623432-023).

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540p Notebook PC, HP EliteBook 8540w Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02807910

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.