Identifiant du document: c02742066

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur portable ne parvient pas à paramétrer la résolution 16:9/16:10 avec un projecteur d'écran ou un moniteur LCD

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 03-Mar-2011

Dernière mise à jour : 14-Mar-2011

DESCRIPTION
L'écran de l'ordinateur portable ne peut pas être défini sur 1280x800 lorsqu'il est connecté à un projecteur d'écran ou un moniteur LCD. Ni l'applet de contrôle Microsoft Windows ni le Centre de contrôle Catalyst n'offrent les résolutions 16:10 ou 16:9 appropriées.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 6930p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, télécharger et installer le pilote vidéo ATI et le panneau de configuration.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote vidéo et panneau de configuration ATI
VERSION : 8.71-100210A-106341C
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Rechercher les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 6930p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02711891

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.