Identifiant du document: c02724854

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'ordinateur portable ne détecte pas le point d'accès sans fil et ne peut pas se connecter au réseau sans fil

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 18-Feb-2011

Dernière mise à jour : 24-Feb-2011

DESCRIPTION
Les ordinateurs portables équipés du module de réseau local sans fil Ralink ne détectent pas de point d'accès sans fil et ne peuvent pas connecter aux réseaux sans fil.
Ce problème survient uniquement sur les ordinateurs portables équipés de Novell SuSE Linux Enterprise Desktop (SLED).
Eteindre et allumer l'ordinateur ne résout pas ce problème.

PORTÉE
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ42-100
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ42-200
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ56-100
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ62-100
Ordinateurs portables Compaq Presario série CQ62-200
Ordinateurs portables HP G42-100
Ordinateurs portables HP G42-200
Ordinateurs portables HP G56-100
Ordinateurs portables HP G62-200
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, connectez-vous à un réseau câblé, puis téléchargez et installez le pilote Ralink le plus récent pour Novell SuSE Linux Enterprise Desktop (SLED).

Hardware platforms affected : Compaq Presario CQ42-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ42-200 Notebook PC series, Compaq Presario CQ56-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ62-100 Notebook PC series, Compaq Presario CQ62-200 Notebook PC series, HP G42-100 Notebook PC series, HP G42-200 Notebook PC series, HP G56-100 Notebook PC series, HP G62-100 Notebook PC series, HP G62-200 Notebook PC series

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02683065

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.